fbpx
Kontakt os

Kontakt os

Four Seasons Resort – Seychellerne

Azurblå vand i Det Indiske Ocean

Four Seasons Resort Seychelles ligger i hjertet af paradis

Om Four Seasons Resort

Oplev privatliv og fred og ro i en af ​​de 67 luksus villaer. Four Season resort på Seychellerne, er bygget på pæle på de grønne bjergskråninger eller beliggende midt i det grønne tæt på stranden og det azurblå vand i Det Indiske Ocean. Alle villaer har egen infinity pool, køleskab, minibar, kaffemaskine, egen terrasse og spabad og alt det nødvendige for at gøre opholdet ekstra behageligt.

Resortets spa er et tilflugtssted af velvære og afslapning efter en dag i solen, og her bliver din krop beroliget med en udsøgt kropsbehandling. Four Seasons Resort Seychellerne restauranter serverer international og asiatisk-inspireret mad, som bliver serveret på inde eller på udendørs terrasser. Morgenmad bliver serveret i den lækre Zez restaurant.

Oplev Seychellernes smukke koralrev

Hvide sandstrande, blåt vand og smukke koralrev, og udendørs tennisbaner og pool. Privat infinity pool ved alle villaer og har du behov, er der trænings- og motionscenter eller privat og gruppe yoga. 24-timers in-villa-dining, snorkling og dykning. Surfing og stand-up paddleboarding med TropicSurf og gratis WiFi.

Kontakt os for et tilbud

k