Four Seasons Resort – Seychellerne

Azurblå vand i Det Indiske Ocean

Four Seasons Resort Seychelles ligger i hjertet af paradis

Om Four Seasons Resort

Oplev privatliv og fred og ro i en af ​​de 67 luksus villaer. Four Season resort på Seychellerne, er bygget på pæle på de grønne bjergskråninger eller beliggende midt i det grønne tæt på stranden og det azurblå vand i Det Indiske Ocean. Alle villaer har egen infinity pool, køleskab, minibar, kaffemaskine, egen terrasse og spabad og alt det nødvendige for at gøre opholdet ekstra behageligt.

Resortets spa er et tilflugtssted af velvære og nydelse. Efter en dag i solen falder din krop til ro, når du nyder en udsøgt behandling. Four Seasons restauranter serverer international og asiatisk-inspireret mad, som bliver serveret på inde eller på udendørs terrasser. Morgenmad bliver serveret i den lækre Zez restaurant.

Oplev snorkling i verdensklasse

Kridhvid sandstrand og granitklipper der dropper dramatisk ned i det azur blå hav. Privat infinity pool ved alle villaer med gratis WIFI. Har du behov, er der trænings- og motionscenter, prøv en yoga time helt privat eller sammen med andre. Tag ud at snorkle eller dykke, prøv SUP, der er mange muligheder. Forkæl dig selv med 24-timers in-villa-dining.

Kontakt os for et tilbud

k