Four Seasons Resort – Seychellerne

Azurblå vand i Det Indiske Ocean

Four Seasons Resort Seychelles ligger i hjertet af paradis

Om Four Seasons Resort

Oplev privatliv og fred og ro i en af ​​de 67 luksus villaer. Four Season resort på Seychellerne, er bygget på pæle på de grønne bjergskråninger eller beliggende midt i det grønne tæt på stranden og det azurblå vand i Det Indiske Ocean. Alle villaer har egen infinity pool, køleskab, minibar, kaffemaskine, egen terrasse og spabad og alt det nødvendige for at gøre opholdet ekstra behageligt.

Resortets spa er et tilflugtssted af velvære og nydelse. Efter en dag i solen falder din krop til ro, når du nyder en udsøgt behandling. Four Seasons restauranter serverer international og asiatisk-inspireret mad, som bliver serveret på inde eller på udendørs terrasser. Morgenmad bliver serveret i den lækre Zez restaurant.

Oplev snorkling i verdensklasse

Kridhvid sandstrand og granitklipper der dropper dramatisk ned i det azur blå hav. Privat infinity pool ved alle villaer med gratis WIFI. Har du behov, er der trænings- og motionscenter, prøv en yoga time helt privat eller sammen med andre. Tag ud at snorkle eller dykke, prøv SUP, der er mange muligheder. Forkæl dig selv med 24-timers in-villa-dining.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k