Coral Strand – Mahé – Seychellerne

Seychellernes første hotel

Dejligt 4-stjernet resort i Beau Vallon Bay

Coral Strand Mahé Seychellerne

Coral Strand er ideelt placeret midt på den berømte Beau Vallon strand i Seychellerne på øen Mahé.

En hyggeligt familie eller par hotel, hvor det ikke er indretningen af værelserne som vægter, men omgivelser – stranden, strandbaren og man er tæt på alt. Hotellet har 163 værelser og suiter, og I kan vælge mellem Superior og Superior Ocean view Room med udsigt over hvide sandstrande og det azurblå hav fra terrassen på dit værelse. Eller indlogér jer i Penthouse, der med sine to værelser og loungeområde er perfekt til familien eller flere venner samlet.

Hotellet huset hele tre restauranter og er også et samlingsted for øen lokale. Lækker tilberedt mad i en afslappet atmosfære, hvor I kan nyde maden og den skønne havudsigt.

Seychellernes første hotel

Poolbaren “Ocean Deck” har et bredt udvalg af cocktails og levende musik hver aften. Savoy Spa tilbyder et omfattende udvalg af behandlinger og et eksklusivt produktsortiment fra Sothys –  her får du plejet din krop og genoplivet din sjæl. Personalet er kendt for deres glimrende service. Lækker og varieret morgen buffet. Alle værelser er med kaffe og te faciliteter, IPTV med internationale kanaler, universelle strømstik og gratis WiFi. 2 swimmingpools med bar, børnepool, volleyball bane, stjernekikkert og lokale kæmpeskildpadder er en del af underholdningen. Resortet ligger kun 20 min. fra lufthavnen og kun 10 min. fra hovedstaden Victoria. Gå afstand til nærliggende restauranter og butikker.

 

Kontakt os for et tilbud

k