Sri Lanka Rundrejse

Oplevelser i te-højlandet, ved Yala National Park og på vestkysten nær Galle. Nyd overdådig service på disse 3 udvalgte hoteller.

Sri Lanka rundrejse

Resplendents samling af boutique-hoteller byder på den ultimative oplevelse for den forkælet rejsende. Det bedste på Sri Lanka – te plantager, safari-oplevelser og stranden – tre vidt forskellige oplevelser i en rejse: Ceylon Tea Trails i te-højlandet, Wild Coast Tented Lodge beliggende ved stranden og ved Yala National Park samt Ahu Bay Hotel ved Ahungalla på vestkysten nær Galle. De tre hoteller er forbundet med en tråd af overdådig service og to af dem er medlemmer af Relais & Chateaux.

Dag til dag program:

Dag 1.
Fly fra København til Colombo, ankomst dag 2.

Dag 2.
Privat chauffør fra Colombo lufthavn til Hatton. Køretid ca. 4 timer.
Hatton er en charmerende by der ligger midt på Sri Lanka, byen er omgivet af frodige grøn vegetation, naturskønne landskaber og tågede bjerge. Det perfekte sted at udforske Sri Lankas uspoleret natur. Besøg de maleriske te plantager, der dækker bjergskråningerne, tag på flotte vandreture og slap af ved det skønne hotel imens I nyder friskbrygget Ceylon-te og den betagende udsigt over landskabet.

Dag 2-6.
Ceylon Tea Trails – Hatton. 4 nætter i 1 x luxery dbl.vær., inkl. All Inclusive.
Opholdet inkluderer:
Morgenmad, frokost, afternoon tea samt middage.
Udvalgte drikkevarer, vand, sodavand, øl, vin og spiritus.
Tøjvask.
WIFI.
Udvalgte udflugter.

Midt i det UNESCO fredet centrale grønne højland, i 1.250 meters højde ligger Ceylon Tea Trails fem historiske bungalows. Hotellet er en perfekt blanding af fortid og nutid. De fem bungalows emmer af atmosfære og udsigt over te plantagerne er udsøgt. Tiden står stille og I inviteres til at sætte daglig dagen på standby og blot være tilstede i nu´et. Læg telefonen fra jer, spil kroket på plænen, få afternoon tea serveret og glæd jer til gourmet køkkenets udsøgte retter

Ceylon Tea Trails er ejet af den lokale Fernando familie der er grundlæggerne bag Dilmah te.  År tilbage startede familien med at renovere en historisk te bungalow midt i te plantagen og sidenhen har de tilføjet endnu flere.  Ceylon Tea Trails er medlem af Relais & Chateaux.

Dag 3.
Vandretur til toppen af Adams Peak.
Dagen er på egen hånd.  Om aftenen tager I på en tur til Adam’s Peak med andre gæster, hvor I skal se solopgangen om morgenen fra toppen af bjerget.Sri Pada – Adams Peak er berømt da det er helligt sted for buddhister, muslimer og hinduer. Vandringen tager cirka tre en halv time, stien er brolagt med trin og omgivet af Peak Wilderness Sanctuary – et af Sri Lankas skønneste skovreservater. Udsigten fra toppen er fantastisk, især i de tidlige morgentimer, da daggryets varme lyser landskabet op. Turen kan gøres året rundt, men den bedste periode er fra december til april, hvor pilgrimme begynder deres vandring kort efter midnat og når toppen ved solopgang. Turen tager ca. 8 timer.

Dag 4.
Cykeltur i området på egen hånd.
Ceylon Tea Trails har åbnet en masse stier i Bogawantalawa-dalen, der ligger i 1.500 meters højde. Den uspolerede skønhed i de omkringliggende dale og bakker indbyder til mountainbike ture. De kortere ture kan I tage på egen hånd, men på de længere ture anbefaler vi, at I tager en guide med.

Dag 5.
Kajak tur på Caslereagh Lake med andre gæster.
Nyd den storslået udsigt over te-plantagerne, mens I padler på Castlereagh-søen. Morgenerne er smukkest, når solen bryder igennem og skinner i det krystal klare vand og bjergene langs søen langsomt bryder frem af den tynde tåge.

Dag 6.
Privat chauffør fra hotellet til Yala. Køretid ca. 4 timer.
Yala ligger hvor gyldne sandstrande møder frodig grøn jungle og med Yala Nationalparken i baghaven. Tag på spændende safarier, oplev elefanter og et enestående fugleliv. Hvis I er heldige ser I en leopard eller sort bjørn. Efter en morgen på safari kan I slappe af på de uberørte strande, ved poolen eller besøge en af de nærliggende landsbyer.

Dag 6-9.
Wild Coast Tented Lodge – Yala. 3 nætter i 1 x cocoon suite, inkl. All Inclusive.

Opholdet inkluderer:
Morgenmad, frokost, afternoon tea samt middage.
Udvalgte drikkevarer, vand, sodavand, øl, vin, cocktails og spiritus.
Minibar.
Safari en gang dagligt.
Tøjvask.
WIFI.

Wild Coast Tented Lodge er stedet hvor Det Indiske Ocean møder junglen. Lodgen er vinder af ​​UNESCOs designpris og designet er helt unikt. Wild Coast Tented Lodge støder op til Yala National Park, der er kendt for sin tætte leopardbestand, elefanter og et rigt fugleliv. De spektakulære 28 Cocoon telte er inspireret af Yala National Park og ligger alle omkring et vandhul, her er telte med og uden privat pool. Ser man lodgen fra oven ligner det formen på ​​en leopardpote. Den imponerende udendørs bambus beklædte restaurant ligger ved siden af den smukke fælles pool.

Cocoon-suiternes interiør fusionerer “safari-chic” med moderne design – suiten indeholder et fritstående kobberbadekar med udsigt, himmelseng og safari møbler. Det høje hvælvede loft gør at I har panoramaudsigt over junglen fra den dobbelte høje glasfacade.

Wild Coast Tented Lodge er medlem af Relais & Chateaux

Dag 7.
Morgen safari i Yala National Park.

Dag 8.
Eftermiddags safari i Yala National Park.

Dag 9.
Privat chauffør til Ahungalla, stop i Galle undervejs. Køretid ca. 4 timer.  I Galle venter der en cykeltur rundt i byen, hvor I bla. besøger Galle Fort – der er på UNESCO´s verdensarv liste.

Dag 9-13.

Ahu Bay Hotel – Ahungalla. 4 nætter i 1 x bay view dbl.vær., inkl. morgenmad.  Ahu Bay Hotel er perfekt placeret på Ahungalla Point, imellem to uspoleret strande på den sydvestlige kyst – lige ned til Det Indiske Ocean.  Strandene består af smuk sandstrand, pittoreske klipper og kokos palmer.

Den 180 grader smukke panorama udsigt over det glitrende Indiske Ocean – byder på magiske solnedgange.  Ahu Bay er et afslappet boutique hotel med ganske få værelser. Stilen er nedtonet, beach-chick, interiøret er rustikt – bestående af rattan møbler, genbrugstræ og masser af grønt. I restauranten serveres der srilankanske og internationale retter, bestående af friske råvarer. Kokkene er dybt passionerede og blandt de bedste på Sri Lanka. Den imponerende infinity-swimmingpool ligger med smuk udsigt over bugten.

Sanctuary spa menu´en er inspireret af traditionelle healing metoder, havet, lokale urter og krydderier.  Slap af ved poolen eller på strandene, her er fred og ro – ingen børn under 12 år.  Ønsker I flere oplevelser ligger hotellet kun en times kørsel fra Galle.

Fra december til april er det muligt at tage på hval-, skildpadde- og delfin ture fra Mirissa på sydkysten.

Dag 10-12.
Dagene er på egen hånd til at nyde de skønne strande.

Dag 13.

Privat chauffør fra Ahungalla til Colombo lufthavn.
Fly til København, ankomst dag 14.

Vandfly:
Ønsker I en helt særlig oplevelse, kan I vælge at flyve med vandfly imellem hotellerne.

Vandfly fra Colombo til Castlereagh tæt på Ceylon Tea Trails:
Vejledende pris per person kr. 3.220,-.

Vandfly fra Castlereagh tæt på Ceylon Tea Trails til Hambantota tæt på Yala.
Vejledende pris per person kr. 3.770,-

 

Se priserne for rundrejsen

k