Sri Lanka Rundrejse

Oplev Dambulla - Sigiriya – Kandy – Gal Oya National Park – Weligama – Colombo

Sri Lanka rundrejse

Dambullas gyldne tempel, Unesco Sigiriya Rock, vandfald, te plantager, svømmende elefanter, smukke strande, tuk tuk i pulserende storby – Sri Lanka har det hele.

16 dages rundrejse |  Rejsen dag for dag

Dag 1
Fly fra København til Colombo, ankomst dag 2.

Dag 2
Jeres privat chauffør venter i lufthavnen. Forud venter en spændende tur til Sigiriya, det tager ca. 3 ½ time, men undervejs gør I stop i Dambulla. Her besøger I det lokale marked og UNESCO fredet Dambulla Cave Tempel.

Dag 2-5 I bor tre nætter på Water Garden Sigiriya, med morgenmad.

Hotellet ligger smukt i en vand-have bestående af søer og vandløb – med flot udsigt til Sigiriya Rock.

Dag 3
½ dags tur til Sigiriya Rock, hvor I har mulighed for at bestige klippen – udsigten fra toppen er hele turen værd.

Dag 4
Tur til Polonnaruwa, byen er med god grund på UNESCO´s verdensarvsliste. I middelalderen var byen Sri Lankas hovedstad og det flotte landskab omkring byen har overalt velbevaret arkæologiske skatte. Som gæst bliver man fortryllet af den tidløse afspejling af landets glorværdige historie. I har mulighed for at tage på oplevelse både til fods og på cykel.

Dag 5
Privat chauffør til Santani Wellness der ligger udenfor Kandy. Turen tager ca. 3 ½ time. I gør stop i Kandy by undervejs og besøger Temple of Tooth.

Dag 5-8
I bor tre nætter på Santani Wellness med morgenmad. Hotellet har vundet mange priser, Conde Naste har kåret det til Bedste nye hotel i verden. Det er på Times liste over Verdens 100 mest fantastiske steder mv. Sanskrit ordet Santani betyder i harmoni med – og på hotellet bringer man sig selv i balance. Det gør man ved at deltage i Ayurveda wellness programmer, der tilbyder alt fra detox, yoga mv. Eller ved at tage på udflugter rundt i den unikke smukke natur – der omkranser hotellet. Santani ligger en times kørsel fra den hellige by Kandy, midt ude i en tidligere te plantage – tæt på en lille landsby. De store chalet´er ligger med unik udsigt over bjergene.

Dag 6
Tur til vandfald med andre gæster – ca. seks timer. Turen går gennem te plantager, skove og bjerge. I bliver kørt til Knuckles bjergkæden og herfra vandre I ad små stier ud til seks vandfald. Ved det sidste vandfald nyder I en picnic.

 

Dag 7
Dagen er på egen hånd. Der er mange spændende steder at opleve når I bor på Santani Wellness, her er blot et lille udpluk af de mange ture I kan vælge at tage på:

 • Gå tur langs Santani floden.
 • Vandretur på hængende broer.
 • Mountain bike ture igennem te plantager, smuk natur og besøg i landsbyer.
 • Vandre tur i Cloud forest.
 • Vandre tur til Knuckles.
 • Tur til Narampanawa Tempel.

Dag 8
Privat chauffør til Gal Oya Lodge. Turen tager ca. 3 ½ time.

Dag 8-11
I bor tre nætter på Gal Oya Lodge med helpension og safari oplevelser. Oplev et uberørt landskab, fordyb jer i naturen og den lokale kultur. Udforsk det rige dyreliv i Gal Oya National Park. Gal Oya Lodge er en unik øko-lodge der ligger spredt over 20 hektar privat jungle. Lodgen tilbyder mange forskellige aktiviteter, sejltur ud blandt svømmende elefanter, vandretur med Vedda folket – et af de sidste tilbageværende oprindelig folk.

Dag 11
Privat chauffør til Cape Weligama. Turen tager ca. 4 timer og 40 min.

Dag 11-14
I bor tre nætter på Cape Weligama med morgenmad. Hotellet er medlem af Relais & Chateaux – et af de bedste beliggende hoteller på sydkysten. Hotellet ligger på en klippe over havet med to gode strande nedenfor. Solen står op fra øst, i haven høres påfuglenes morgen kald og havet bølger nedenfor. Palmerne svajer i den svage brise, tiden nulstilles og I nyder at være tilstedet i jeres eget lille paradis.

Dag 12 og 13
Dagene er på  egen hånd, nyd det lækre hotel og de skønne strande.

Dag 14
Privat chauffør til Colombo. Turen tager ca. 3 timer. Undervejs gør I stop i Galle – her venter en spændende cykeltur rundt i byen, besøg det UNESCO fredet Galle Fort og oplev alt det smukke der omkranser byen.

Dag 14-16
I bor to nætter på Uga Residence – Colombo med morgenmad. Et unikt boutique hotel der ligger mellem Park Street og det buddhistiske tempel Gangarama. Hotellet er bygget tilbage i 19 hundrede tallet og havde dengang besøg af guvernører, maharajer og adlen. I dag er Uga Residence et fantastisk lille hotel med kun otte suiter. Hotellet huser en af de bedste restauranter i Colombo.

Dag 15
 Halv dags tur med tuk tuk rundt i Colombo by. Turen starter på Independence Square og fortsætter gennem Colombos gader og viser både byens moderne travlhed og koloni fortiden. I besøger Gangaramaya- og Sri Ponnambala Vanneswara templerne og Jami Ul-Alfar moskeen i Pettah og får et indblik i buddhistiske og hinduistiske ritualer.

Dag 16
Privat chauffør til Colombo lufthavn. Fly til København, ankomst dag 17.

 

Se vores aktuelle tilbud

Rejsens højdepunker indeholder:

 • Bestig Sigiriya Rock med udsigt der tager pusten fra dig
 • Udforsk historiske Polonnaruwa og vandfald ved Knuckles bjergkæden
 • Wellness og afslapning på prisvindende Santani Wellness
 • Safari eventyr i Gal Oya National Park og øko-lodge oplevelser
 • Luksuriøse overnatninger på Cape Weligama med fantastiske strande
 • Opdag Colombos kultur og historie med tuk-tuk tur og boutique hotel ophold

Kontakt os for en rejse til Sri Lanka

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Sri Lanka, eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

.