Øhop Mahe & Praslin Seychellerne

Oplev 7 nætter/ 9 dages øhop de smukke & frodige øer i Det Indiske Ocean

Øhop Mahe & Praslin Seychellerne

Constance resorts

Oplev 7 nætter / 9 dages øhop de smukke & frodige øer i Det Indiske Ocean. Øhop Mahe & Praslin på 5 stjernet Constance resorts
Skønt beliggende tropisk resort – ferie i pagt med naturen

Højdepunkter på ø-hoppet: 

Mahe – Smuk grøn, frodig ø, flotte strande med turkisblåt hav. Gode vandre muligheder, bjerge og eksotisk jungle. Victoria – verdens mindste hovedstad.

Praslin
 – Granit klipper, Vallee de Mai Natur Reservat med den dobbelte kokosnød – coco de mer. Smukke strande. Tag på tur til Cousin, Curieuse og St. Pierre – fugle, landskildpadder og fantastisk snorkling.

4 nætter på Constance Ephelia Mahe
På den nordlige del af Mahé Seychellerne, kan du opleve et absolut fantastisk resort i et overflødighedshorn af luxus. Constance Ephélia ligger mellem de hvide sandstrande og bjergene på hovedøen Mahé, med udsigt over Marine Nationalparken  Port Launay.  På de mange restauranter serveres både internationale og lokale retter, tilberedt på Mahé-manér. Der serveres cocktails og lokal tropisk juice i barerne. Nyd de lækre retter og cocktails, mens I ser ud over Det Indiske Ocean ved en privat middag på stranden. For de sportsinteresserede gæster bydes der på aktiviteter som tennis, squash, svømning og snorkling på de private strand. Der findes desuden et fitness center og et kæmpe spa, som byder på forskellige behandlinger.

Praslin


3 nætter på Constance Lemuria Praslin Turen til Praslin foregår i et lille fly. I flyver lavt henover St. Anne Marine National Park der ligger mellem de to øer. At rejse mellem øerne på Seychellerne er altid en kæmpe oplevelse og føles som en udflugt.

Constance Lémuria Praslin på Seychellerne,  har en idyllisk beliggenhed på den nordvestlige kyst af øen. Omgivet af en frodig og sjælden vegetation ligger hotellet direkte på 3 smukke sandstrande. Fantastisk swimmingpool i tre niveauer, der flyder fra hotellet ned til havet. Her er 88 juniorsuiter (52 m²) og 8 seniorsuiter (115 m²). Alle suiter er placeret kun 15 meter fra kysten og har air-condition, badeværelse med badekar, hårtørrer, gratis WiFi, mini Mac, minibar, pengeskab, satellit-tv, telefonsvarer, Nespresso-maskine samt te og kaffe faciliteter.

Hvis I ønsker at se og opleve en masser vil vi anbefale jer at I tager en heldags tur til Cousin, Curieuse og St. Pierre. Tag båden over til La Digue Island og oplev den hyggelige ø-stemning. Lej cykler eller en bil og kør rundt på Praslin. Gør stop ved Vallee de Mai Natur Reservat og tag en guidet rundtur ind i parken. Her vokser den sjældne dobbelte kokosnød – coco de mer og der findes mange fuglearter der kun lever her. Stop ved en af de mange smukke strande, der er flot omkranset af granitklipper – nyd at I har det hele for jer selv.

Se aktuelle tilbud

k