Ø-hop på Mahe og Denis Seychellerne

8 dages ø-hop på Mahe og Denis Island

Bo på skønne boutique hoteller

8 dages ø-hop på Mahe og Denis

Bo på skønne boutique hoteller

Øgruppen i Det Indiske Ocean er et unikt og sandt paradis på jord. Det er et af de smukkeste steder i verden med azur blåt hav, uspoleret strande, eksotisk jungle og majestætiske bjerge.

Øerne i Seychellerne er meget forskellige, nogle af granit, andre af koral, men fælles for dem alle er det dejlige, tropiske klima og en afslappet stemning. En kombination af Mahe og Denis Island, er en kombination af det bedste og mest unikke natur på Seychellerne.

Start med tre nætter på hovedøen Mahe – der er en granit ø. Her bor I i en lille bugt på et skønt boutique hotel. Efterfølgende flyver I til Denis Island, en mindre koral ø hvor I nyder fire nætter. Her vil I genopdage en glemt luksus: Dejlig mad i skønne omgivelser og afslappet mennesker der er fordybet i naturen og hinanden, på en af de mest afsondret øer i verden.

Højdepunkter på ø-hoppet:

Mahe – Smuk grøn, frodig granit ø, flotte strande med turkisblåt hav. Gode vandre muligheder. Victoria – verdens mindste hovedstad.

Denis Island – en smuk koral ø. Øde strande, der er berømte verden over for deres skønhed. Snorkel i et havskildpadde reservat og oplev hundredevis af farvestrålende fisk. Se sjældne fugle arter og oplev landskildpadder på nært hold.

Rejseoversigt:


Dag 1: Afrejse fra København
Ankomst dagen efter på Seychellerne / Mahe

Dag 2-4: Mahe
Ankomst til Mahe. Mahe er en flot bjergrig, grøn, frodig, granit ø. Her er skønne strande, krystal klart vand og god snorkling i de forskellige Marine National Parker der ligger omkring øen. 1/3 af øen er dækket af Morne Seychellois National Park, her er der mange muligheder for kortere og længere vandreture.

Lej en bil en dag og udforsk øen på egen hånd. I kan sagtens nå øen rundt af de små veje, da øen kun er 21 km lang og 6 km bred. Stop i Victoria og gå ind på det lokale marked. Gå en tur i National Parken. Tag et håndklæde med og gør stop ved en øde strand.

Det lille boutique hotel Carana Beach ligger smukt i en lille bugt helt for sig selv, stranden er skøn og omkranset af granit klipper. Her er kun 40 hytter og alle har en fantastisk udsigt over stranden.
4 nætter på Carana Beach  Hotel

Dag 4-8: Denis Island
Turen til Denis Island foregår i et lille fly og tager kun 30 minutter. Det er en meget smuk tur, hvor I flyver lavt henover øerne – inden I lander på den lille landingsbane på øen.

Denis Island Private har kun 25 villaer, der alle ligger smukt ned til stranden. Her er hverken internet eller tv  til at tage tid eller distrahere jer fra hinanden. Lad naturens ro indhylle jer, mens I udforsker den frodige grønne natur inde midt på øen. Se de smukke fugle og de store landskildpadder. Snorkel direkte fra stranden, oplev masser af farvestrålende fisk og havskildpadder. Nyd en romantisk middag på stranden.  Når I kommer tilbage fra Denis Island, har I ½ dag til egen rådighed inden flyer hjem.

Vi har inkluderet en privat bil transport der kører jer til tilbage til Carana Beach Hotel, her kan I tilbringe eftermiddagen på stranden eller i poolen og nyde en middag (for egen regning) inden I bliver kørt retur til lufthavnen.
4 nætter på Denis Island Private

Dag  8: Fly til København
Ankomst dag 9.

Kontakt os for et tilbud

7 nætter/8 dages ø-hop på Mahe og Denis


Vejledende pris pr. person i delt dobbeltværelse:

* Børn under 2-11 år i opredning, opnår rabat på oplyste priser.
** Pris intervallet er vejledende og baseret på laveste flypris. Rejsen skal bookes senest 31. maj 2021.

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Mahe t/r
 • Indenrigs fly Mahe – Denis t/r
 • Modtagelse i lufthavnene af vores repræsentant
 • Privat bil transport Mahe lufthavn – Carana Beach Hotel t/r
 • 4 nætter: Mahe – Carana Beach Hotel – ocean view chalet
 • Morgenmad på Carana Beach Hotel
 • 4 nætter: Denis Island–  Denis Island Private – beach cottage
 • Helpension på Denis Island Private
 • Privat bil transport Mahe lufthavn – Carana Beach Hotel t/r på afrejse dagen
 • Rejsegarantifond samt udvidet ansvar og konkurssikring
 • 24 timers service