Fýri Resort of Hemsedal Norge

Oplev sommer eller vinter i Hemsedal på Fyri resort der ligger på fjeldet. Aktiviteter året rundt.

Fýri Resort of Hemsedal Norge

Dette lækre resort er blandt Skandinaviens pris-vindende. Resortet ligger lige ved Skandinaviens mest pulserende skianlæg – Hemsedal, der er et område med aktiviteter året rundt, sommer som vinter.

Vi er allerede forelsket i Fýri, og oplevelserne står i kø – ikke langt hjemmefra. Slap af i udendørspool og nyd en udsøgt middag i godt selskab, tag på ski, gå eller cykel en tur i bjergene og nyd det fantastiske landskab. Her er alt fra skønne standard værelser til suiter og lejligheder med plads op til otte personer.

Fýri har en helt ny Pool Club – på 1000 m2, kun for gæster over 16 år. At træde ind i den føles lige så uventet som en sandstrand i Alperne. Det er en del af resortet, men samtidig en separat verden der består af både en indendørs og en udendørs pool – begge opvarmet til 35 grader. Her er fitness faciliteter og bordtennis.

Pool Club´en er belønningen til jer efter dagens udflugter. Efter en lang vandretur i bjergene eller en dag på ski, føles det ekstra fortjent at genoplade batterierne i en badekåbe på en liggestol foran den åbne pejs med en drink. Det er afterski møder beach club koncept, det føles uventet – men rart og eksklusivt. I poolbaren kan I bestille lækre cocktails og champagne. Maden er frisk, et mix af moderne amerikansk mad med et strejf af Sydamerika og Asien. Enkelte retter men med høj kvalitet, der er skræddersyet til at blive nydt ved poolen eller som en snack til jeres drink.

 

Once in a lifetime experience

Oplev det skønne resort på en dejlig uges skiferie eller en lang weekend. Oplevelserne er mange og der er alt for alle aldre. Resortet er inspireret af Dolomitterne, Alperne, Miami og Saint Tropez i et! WOW, så bliver det ikke bedre. Der er skabt en unik atmosfære, som giver jer mulighed for at opleve Hemsedals fjelde på en helt ny måde.

Lejligheder
Vil I helst bestemme selv? Sætter I pris på selv at lave maden, vil en af de lækre lejligheder være det helt rigtige for den store familie eller venneflok. Der er i alt 24 lejligheder på Fýri. I kan vælge mellem tre forskellige størrelser. Fra 60 m2 med to soveværelser til 95 m2 med tre soveværelser.

Hotel
Fýri har ialt 144 hotelværelser og kan også bruges til konference eller møder med op til  460 personer. Et resort i fjeldet hvor livet er herligt hele året.  Selv om du elsker at stå på ski, afterski og god mad, kan det ofte være vanskeligt at komme ud af værelset, da sengene på Fýri er ekstra gode og dynerne er lune.

Ski
Hemsedal! Fýri ligger ved Totteskogen med ski-in/ski-out og kort afstand til centrum – i nærheden af alt I har behov for.

Skiudlejning
Det kan bestilles hjemmefra eller på resortet.

Kontakt os for et tilbud

k