Kuramathi Maldiverne

1,8 kilometer lang med frodig natur & smukke strande - romantisk ferie

Kuramathi – fantastisk snorkling i smukke omgivelser

Kuramathi er en stor ø der har noget for alle, uanset om I rejser som par på romantisk ferie eller er en del af en stor familie – vil Kuramathi passe til jeres ønsker. Øen er 1,8 kilometer lang med frodig vegetation og smukke strande der ender ud i en fantastisk sandbanke. Gå en sen eftermiddagstur op ad sandbanken og nyd de mange små babyhajer og rokker der svømmer i brændingen.

De 360 villaer ligger i små haver langs havet eller står på pæle ude i vandet. Der er mange forskellige villa typer på Kuramathi, Voya Travel anbefaler water villas, pool villas eller hvis I er flere der rejser sammen two bedroom beach house.

PADI/SSI dykkercenter

Ud over de tre buffetrestauranter, hvor der er internationalt tema til morgenmad, frokost og middag, tilbyder Kuramathi ni à la carte-restauranter med et udvalg af retter, der passer til enhver smag.  Sportscenteret på øen er fuldt udstyret med alt moderne fitnessudstyr og omfatter også en oplyst tennisbane, ferskvandsswimmingpool og børnepool samt to ferskvands-infinity-pools.  Kuramathi har et fantastisk hus rev, som I kan svømme ud til fra jeres water villa eller fra molen – her er stimer af farvestrålende fisk.

På øen er der PADI/SSI dykkercenter, de tilbyder et bredt udvalg af undervandseventyr, feks. mulighed for at dykke med manta rays og hammerhajer.  Samt en bred vifte af ikke-motoriseret vandsport: Windsurfing, katamaran og jollesejlads, SUP og kajak.  Derudover har de parasailing, vandski og wakeboarding. Så ønsker I en aktiv ferie er Kuramathi stedet for jer.  Resortet ligger i Rasdhoo Atollen, 90 minutter med speedbåd eller 20 minutter med vandfly fra Male.

Kontakt os for et tilbud

k