La Zebra Beach – Tulum Mexico

Tag en bid af livet på dette skønne strandhotel

The Perfect Beach Escape

Oplev La Zebra i Mexico

Sjov – levende – glad er kodeordene for La Zebra, som er et luksuriøst resort for alle.

Nyligt ombygget og renoveret bydes du på flotte omgivelser, fænomenale spiseoplevelser, lækre drinks og fantastisk musik. Ja, La Zebra lover dig en spændende mexicansk ferie.

Uanset om det er en familieferie, en romantisk ferie eller dage med vennerne, er dette stedet til at hygge, nyde hinanden og have det sjovt.

Flere værelsestyper at vælge mellem f.eks. Balkon suiter med mexicanske farver og dekorativ stil eller vælg en Beach Front Suite med egen pool. Disse store komfortable suiter har badeværelse med lokale organiske toiletartikler og stor balkon.

Oplev det ægte, autentiske, lokale køkken på La Zebra, hvor du kan nyde morgenmad, frokost og middag med udsigt over det safirblå Caribiske Hav. Der bruges friske, lokalt fremskaffede ingredienser, herunder fisk og skaldyr fanget dagligt, rigelige friske lokale frugter og grøntsager og urter fra den lokale økologiske urtehave.

Er du eventyrlysten kan de lokale concierger arrangere ture til historiske Maya ceremonier, besøg i den caribiske jungle, med båd på floden og kigge på edderkopaber samt dykkerture i hemmelige cenoter, der er ferskvandshuller i grotter, som er unikke for området.

Kontakt os for et tilbud

K