El Pez Tulum – Mexico

Går du en tur langs stranden, støder du måske på en havskildpadde

Nyd ferien til lyden af bølgernes brusen

Om El Pez Boutique hotel

Dette strandhotel ligger på en privat hvid sandstrand og tilbyder også adgang til en swimmingpool på Tulum Beach.

Hvert værelse på El Pez Boutique Hotel har balkon med panoramaudsigt.

El Pez er beliggende i et paradis af tropisk regnskov, laguner og koralrev. Det er et ideelt sted til at spotte fugle og se havskildpadder.

De rummelige værelser har lys, elegant indretning og designermøbler. Samtlige værelser har loftsventilator og eget badeværelse.

Suiterne er tillige udstyret med et tekøkken og spiseplads.

På hotellets restaurant The Sandbar består maden af det bedste lokale kød, fisk og skaldyr omhyggeligt tilberedt af hotellets kok. Prøv et udvalg af tropisk frugt til morgenmad, en frisk salat eller lækker sandwich til frokost og prøv dagens fangst, når vi dæmper lysene til en afslappet middag.

Går du en tur på stranden, kan du være heldig at se havskildpadderne besøg når de lægger æg, og området omkring El Pez er i det hele taget rigt på inspirerende steder til at skrive, male eller fotografere.

Uanset hvilken form for ferie, du er på udkig efter, har El Pez – der er indbegrebet af ”Seaside Chic” – alt det, du har brug for til at føle dig forkælet og fordybet.

 

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor vælge Hotel El Pez  Tulum Mexico

Tulum er en præ-columbiansk Mayaby der er beliggende i Mexico på Yucatán-halvøen. Strandene er i topklasse. Mange besøger Tulum for det varierede marineliv – hvor både snorkling og dykning i grotter og huler er populært.

Tulum har en chilled stemning og tempoet er bare lavere, ligesom priserne er billigere her, end de omkringliggende mondæne områder.

Kontakt os for en rejse til Mexico

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

  • Hotellerne kan kombineres med hinanden som du ønsker.
  • Alt er nøje udvalgt af Voya Travels rejseeksperter

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres rejse.

k