Belmond Maroma Resort & Spa Mexico

Belmond Maroma Resort & Spa ligger i den grønne jungle ved en hvid sandstrand

Nyd et privat stykke paradis på et af ​​de bedste feriesteder i Cancun

Om hotellet

Belmond Maroma Resort & Spa ligger lige op til den frodige, grønne jungle på den ene side og den indbydende hvide sandstrand på den anden, og det er uden tvivl et af Mexicos absolut bedste førsteklasses luksushoteller. Her kan du tilbringe dovne dage ved havet eller poolen.

Vælg mellem bl.a. Deluxe room eller Ocean View Junior Suites med åbne terrasser, overdådige badeværelser samt king-size senge. Ocean View Junior Suites ligger kun få meter fra vandet og byder på en overdådig havudsigt.

Belmond Maroma Resort & Spa byder på en autentisk mexicansk smagsoplevelse på nogle af de bedste restauranter i Cancun. Nyd sensationelle, regionale mexicanske retter i en afslappet atmosfære ledsaget af panoramaudsigt over Det Caribiske Hav.

Hæng ud i en hængekøje, mens lyden af havets bølger bliver akkompagneret af fuglesang, og du vil føle dig i pagt med naturen og opnå en dyb ro. Nyd blomsterne, der spreder sig fra junglen og hele vejen ud til den hvide strand og det krystalklare blå vand. Så er scenen sat til et ægte tropisk eventyr.