Seapoint Boutique Hotel Mauritius

Søger I fred & ro, så er dette sted det perfekte hideaway.

Seapoint Boutique Hotel

Et charmerende lækkert boutique hotel, beliggende på den nordvestlige kyst af Mauritius. En lille perle med kun  22 værelser.

Værelserne er enkelte, elegante og moderne indrettet i lyse farver, med et strejf af Mauritius. Vågn op til en smuk havudsigt, gå ud på terrassen og nyd udsigten over stranden – der kun ligger få meter væk. Slap af ved infinity poolen eller svøm i det krystal klare vand. Trods hotellets lille størrelse er her tre restauranter og to barer, havudsigten er fantastisk og det er hyggeligt at sidde med fødderne i sandet.

En del af oplevelsen ved at bo på Seapoint Boutique Hotel er de autentiske  og lækre retter I bliver forkælet med. Her er alt fra dagens fangst tilberedt med lokale friske ingredienser til en fusion af det franske og mauritiske køkken.

 

Autentisk charme

Søger I fred & ro, så er dette sted det perfekte hideaway –  hotellet tillader ikke børn under 12 år. Ved siden af poolen ligger det lille hyggelige spa, forkæl jer selv med masser af lækre behandlinger. Lån cykler og cykel en tur ind til Grand Baie, tilbage igen kan I opleve Mauritius fra vandsiden i en kajak eller på en SUP.

På Seapoint Boutique Hotel er følgende inkluderet i jeres ophold:

  • Lån af cykler
  • Lån af SUP og kajak
Kontakt os for et tilbud

S