Seapoint Boutique Hotel Mauritius

Søger I fred & ro, så er dette sted det perfekte hideaway.

Seapoint Boutique Hotel

Et charmerende lækkert boutique hotel, beliggende på den nordvestlige kyst af Mauritius. En lille perle med kun  22 værelser.

Værelserne er enkelte, elegante og moderne indrettet i lyse farver, med et strejf af Mauritius. Vågn op til en smuk havudsigt, gå ud på terrassen og nyd udsigten over stranden – der kun ligger få meter væk. Slap af ved infinity poolen eller svøm i det krystal klare vand.

 

Autentisk charme

Søger I fred & ro, så er dette sted det perfekte hideaway –  hotellet tillader ikke børn under 12 år.

Ved siden af poolen ligger det lille hyggelige spa, forkæl jer selv med masser af lækre behandlinger. Lån cykler og cykel en tur ind til Grand Baie, tilbage igen kan I opleve Mauritius fra vandsiden i en kajak eller på en SUP.

Trods hotellets lille størrelse er her tre restauranter og to barer, havudsigten er fantastisk og det er hyggeligt at sidde med fødderne i sandet. En del af oplevelsen ved at bo på Seapoint Boutique Hotel er de autentiske  og lækre retter I bliver forkælet med. Her er alt fra dagens fangst tilberedt med lokale friske ingredienser til en fusion af det franske og mauritiske køkken.

På Seapoint Boutique Hotel er følgende inkluderet i jeres ophold:

  • Lån af cykler
  • Lån af SUP og kajak
Se priser & aktuelle tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

S