Paradis Beachcomber Golf & Spa Mauritius

Drømmer I om en enestående luksus rejse for familien

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

Drømmer I om en enestående luksus rejse for familien, så er Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa stedet for jer. Resortet er smukt beliggende på den pittoreske Le Morne-halvø, ved foden af Le Morne bjerget og ud til en lang smuk sandstrand og øens største lagune. Resortets egen golfbane ligger lige mellem resortet og Le Morne bjerget.

Resortet har 332 værelser/suiter og 13 villaer. Værelserne et store og starter fra 50 m2 til villaer på 450 m2. Alle værelser/suiter ligger spredt ud i en stor flot tropisk have, de fleste suiter har havudsigt.

Der tilbydes et omfattende udvalg af gratis land- og vandsports faciliteter. Resortet har en imponerende 18 hullers golfbane, der er flot beliggende mellem bjerget og havet. Slap af på en solstol på stranden eller besøg resortets spa, her findes et væld af lækre behandlinger.  Resortet har opvarmet pool i vinter halvåret.

De otte restauranter har en bred vifte af lækre menu´er, fire af dem er beliggende på søster hotellet Dinarobin der ligger lige ved siden af.

Følgende aktiviteter er gratis når I bor på Paradis Beachcomber:

Golf på resortets egen smukke golfbane.
Tennis.
Fitness center med alt det nyeste indenfor cardio, aerobic og body-building.
Bordtennis, fodbold, beach volley.
En løbe rute rundt på det flotte resort.
Vandski, Windsurfing.
Laser joller og hobie cats.
Ture med båd med glasbund og snorkeludstyr.
Vandcykler, kajak & SUP.
Aqua gymnastik

Se aktuelle tilbud

k