Waldorf Astoria Maldiverne Ithaafushi  

Verdensklasse resort med alt den luksus du drømmer om. Smukke, elegante store villaer med egen pool

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

”Waldorf Astoria  Maldives” ligger som en smuk perle i naturskønne omgivelser, imellem kridhvidt sand og krystalblåt hav, blot 40 minutters flot yacht-sejlads fra Malé, hovedstaden på Maldiverne. Øen har i alt 119 villaer der ligger spredt ud over tre grønne øer, omkranset af vajende palmer, billede-skønne strande og overalt på resortet emmer det af luksus.

Villaerne er bygget direkte i vandkanten, enten på pæle i havet eller langs stranden. Du kan vælge mellem et – to eller tre soveværelser, for par eller den store familie.  Alle villaer har fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean og alle er elegant indrettet med kæmpe store terrasser, egen pool-net over havet og en skøn gynge sofa. For jer der søger den ultimative eksklusivitet, er Stella Maris Private Ocean Villas, det absolut perfekte sted til jeres rejse til Maldiverne. De udsøgte villaer ligger på Ithaafushi Private Island, og er kun tilgængelige med båd.

Luksus i verdensklasse

Vi behøver ikke slå streg under, at gastronomien på de 11 udsøgte restauranter er vidunderlig, i topklassen, og der bliver kræset om hver en lille detalje. I er ikke i tvivl!  I er på et Waldorf Astoria. Prøv eks. en middag på Terra Restauranten, bygget højt oppe i  trætoppene, en helt særlig oplevelse.

På Waldorf Astria er Spa´et ikke til at komme uden om. Det er som at træde ind i himmelen, en ren oase af skønne dufte, fred & ro. Her er en vifte af muligheder for afslappende behandlinger.

Ønskes aktivitet, har bådcenteret alt det nyeste indenfor vandsport, som f.eks. X-Jets Jackpack, Seabob, SUP mv. Der er mange forskellige snorkel-muligheder: – snorkel med delfiner, hvalhajer, rokker mv. Eller dyk, både på husrevet eller tag på et vrag dyk

På Waldorf Astoria er følgende inkluderet i jeres ophold:

Lån af kajak, windsurfing, katamaran og SUP
Fitness center og forskellige yoga
Pilates og meditations-klasser
WIFI i villaen og rundt på resortet
Børneklub

Se priser & aktuelle tilbud

j