The Residence Falhumaafushi Maldiverne

Paradiset venter på dig på The Residence

The Residence Falhumaafushi

The Residence Falhumaafushi er et smukt resort med 94 luksuriøst indrettede villaer med et eller to soveværelser. Alle villaerne har en fantastisk udsigt og de mindste ligger på 138 m2 luksuriøst indrettet boligareal med egen terrasse til rådighed og de største villaer er på 273-282 m2.

Resortets villaer er beliggende enten på stranden eller som overwater villaer, og man kan vælge villaer med et soveværelse med eller uden privat pool. Villaerne med to soveværelser har alle privat pool. De luksuriøse villaer har højt til loftet og store vinduer. Der er stort badeværelse med fritstående badekar og toiletartikler i villaerne med et soveværelse. I villaerne med to soveværelser er der to badeværelser og en stue imellem soveværelserne.  Resortets hus rev er fantastisk, her er god mulighed for at snorkle med farvestrålende fisk og skildpadder.

Fra afslappet til Fine Dining, fra en let måltid til overdådige gastronomiske lækkerier – restauranterne på The Residence Falhumaafushi serverer en fristende vifte af lokalt inspireret og international mad. Ønsker I et større udbud af restauranter kan I gå over broen til søster hotellet Residence Dhigurah og spise i deres restauranter.

 

Fantastiske faciliteter

The Spa by Clarins tilbyder afslappende og foryngende ansigts- og kropsbehandlinger samt massager – alle behandlinger er udarbejdet ved hjælp af unikke formler med vegetabilske ingredienser. Man kan bo her med morgenmad, halv- eller helpension samt All Inclusive. Voya Travel anbefaler at I tilkøber All Inclusive hjemmefra. Transporten til Residence Falhumaafushi foregår med indenrigsfly – ca. 55 minutter samt 7 minutters speedbåd sejlads. Ønsker I at tage et dykker certifikat står det 5* PADI dykkercenter klar med hjælp og der er fantastiske dykkerspots tæt på øen.

Yoga timer hver dag ved solopgang og solnedgang.
Cykler er til rådighed ved hver enkelt villa.
Kids Club sørger for at børnene er godt underholdt.
Veludstyret fitnesscenter er til rådighed for cardio- og muskeltræning.
Gratis lån af snorkeludstyr og ikke motoriseret vandsport så som kajak og SUP.
Kokke klasser og drinks undervisning kan bestilles hos resortets eksperter, mod lokal betaling.
Stort udflugtsprogram med masser af muligheder som delfinture, fisketure, katamaranture eller hvad med en privat picnic til den lille øde ø Koduhutta – der er mange muligheder.

Se priser og aktuelle tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

1