St. Regis Maldiverne Vommuli Resort

Bo majestætisk på denne lille eksklusive ø

St. Regis Vommuli Resort

St. Regis Maldives Vommuli Resort er placeret på en privat ø med tropisk regnskov og hvide sandstrande ud til det azurblå vand, og det er skabt til luksuriøs afslapning med store kulinariske oplevelser og sjove aktiviteter til jeres rejse til Maldiverne.

De 77 villaer og suiter, 33 på land og 44 overwater villaer, tilbyder en bred vifte af faciliteter. Alle har uhindret udsigt over Det Indiske Ocean eller over øens frodige tropiske haver fra udsøgte private terrasser. Der er badeværelse med badekar eller bruser, Bang & Olufsen BeoVision tv og underholdningssystem samt trådløst High Speed ​​Internet.

Værd at vide

De kulinariske eksperter på resortets 6 restauranter fremviser deres ekstraordinære talenter med mad fra alle verdenshjørner og lokalt dyrkede produkter. Maldiverne er især kendt for deres friske skaldyr og fisk, især tun. Med en fantastisk havudsigt tilbyder resortets Iridium Spa skræddersyede behandlinger, der inkluderer balinesisk og thailandsk massage, krop- og ansigtsbehandlinger samt manicure og pedicure, så du går derfra med en følelse af ro og fornyet energi.St. Regis Maldives Vommuli Resort byder på eksklusiv luksus i særklasse i en ramme af unik arkitektur, smuk indretning og uovertruffen service

Bredt udvalg af aktiviteter som sejlsport, dybhavsfiskeri, windsurfing, surfing, para-sailing, gennemsigtig havkajak, jetski, vandski, stand-up paddleboard samt snorkling og dykning via resortets PADI dykkercenter. Som gæst kan du også chartre en yacht til at nyde de isolerede øer, og tage på udflugter lige fra dybhavsfiskeri til delfin og solnedgangs krydstogter. På resortet kan du også spille tennis og få undervisning af den lokale træner. Spis på en af resortets 6 restauranter eller nyd måltidet på stranden, på jeres egen terrasse eller hvad med en privat middag på St. Regis’ yacht Norma.  Skarpt fokus på bæredygtige og grønne løsninger omkring forbrug og genbrug.

Se priser og aktuelle tilbud

Maldiverne – efterårsferien 14-23 okt. 2022

Pris per voksen Kr. 90.86
Pris per barn under 12 år
Kr. 11.700 (max et barn i villaen).

Prisen inkluderer:
Fly København – Maldiverne t/r på økonomi klasse.
Vandfly til og fra resortet.
7 nætter i 1 x Lagoon Overwater Villa with Pool, inkl. morgenmad.
Rejsegarantifond.
Eu-ansvar og konkurssikring via Gouda Rejseforsikring.

k