Soneva Jani – Maldiverne

Den uendelige havudsigt giver en følelse af at være langt væk fra alting.

Soneva Jani – Maldiverne


Designer luksus water villas – nogle med egen vand rutchebane.  Taget på villaen kan skubbes ud til siden, så når I ligger i jeres seng om aftenen, har I frit udsyn til den smukke stjerne himmel. Den uendelige havudsigt giver en følelse af at være langt væk fra alting.

De 54 smukke designer villaer tilbyder en ultimativ og afslappet luksus på jeres rejse til Maldiverne. Tre villaer ligger inde på land, resten står på pæle ude i havet, I kan vælge mellem villaer med et soveværelse på 411 m2 og op til villaer med fire soveværelser på 1.788 m2. Nogle har egen rutchebane fra tag terrassen eller første salen af villaen og direkte ned i havet.

Et måltid på Soneva Jani kan nydes mange steder og er en oplevelse – hver gang. I kan få jeres måltid serveret i en af de mange restauranter, på en øde strand eller i jeres villa. Restauranterne er meget forskellige og helt fantastiske og sublime. Her er et lille udpluk af de mange restauranter: Nyd en vegetar ret på Overseas by Mathias Dahlgren. På So Engeging Restauranten kan I sidde ved kokkens bord og tale med ham, mens han tilbereder en lækker ret til jer. So Starstruck Restauranten ligger på stjerne observatoriet, der står på pæle ude i havet. Sid ved et af de fire borde omkring teleskopet og nyd en middag, mens en astronomstår klar til at fortælle jer om stjerne himlen. Er I til søde sager, så er er altid lækker hjemmelavet chokolade i So Guilty. Og lige så lækker hjemmelavet is, oste mv. i So Cool.

Villaerne på Soneva Jani

Alle villaerne har egen pool og kæmpe store terrasser. I stuen er der et hyggeligt siddearrangement hvor der er glas i bunden, så I har direkte kig ned til de farvestrålende fisk. Lige meget hvor I er i jeres water villa vil I have en smuk, uforstyrret havudsigt. Selv fra det store badeværelse, der er bygget både inde og udenfor, kan I nyde havet mens I sidder i badekarret eller står under bruseren.

På Soneva Jani er følgende inkluderet i jeres ophold:

Velkomst drinks
Egen Mr./Ms. Friday butler
Cykler
Yoga og Meditations klasser
Sportscenter og tennisbane
Lån af SUP, kajak, windsurfing og katamaran
Se en film på stranden i Cinema Paradiso, mens I får serveret is og pop corn
WIFI i villaen og rundt på resortet
Børneklub
Hør et foredrag af marine biologen
Bliv introduceret til astronomi i Stjerneobservatorium
Cocktail party på sandbanken en gang om ugen
Fri adgang til forskellige delikatesse rum: Spis alt du ønsker fra hjemmelavet chokolade, frugt, hjemmelavet is til kiks og oste.

Der er masser af oplevelser på Soneva Jani, oplev havskildpadder lægge æg (i sæsonen). Nyd en luksus behandling i spa´et. Surf i sæsonen, fra maj til september. Sejl ud på delfin safari. Vær med til at plante koraller i havet.

 

Kontakt os for et tilbud

k