l

Park Hyatt Hadahaa Maldiverne

Perfekt til romantik for 2

Om Park Hyatt

Park Hyatt er et barfods luksus feriested med kun 50 villaer – 36 på land og 14 over havet – der er ideelt placeret og indrettet til en romantisk getaway, til jeres rejse til Maldiverne.

Hver villa er designet med størst mulig komfort og privatliv i tankerne, og hvad enten villaen er beliggende ved øens frodige tropiske grønne landskab eller hævet over vandet, er I blot få skridt væk fra det uberørte hav og den idylliske strand.

Alle villaer har direkte adgang til stranden eller husrevet og har gulv til loft-vinduer og døre, der fører ud til en privat terrasse – nogle villaer er udstyret med privat pool.

Det er jeres ferie på Maldiverne, så det er helt op til jer, hvor meget eller hvor lidt I ønsker af aktiviteter. I kan få spa-behandlinger, dykke eller snorkle ved Maldivernes levende rev eller bare slappe af ved poolen, stranden eller på jeres egen terrasse.

Madoplevelser får I på stedets to restauranter; The Dining Room og The Island Grill tilbyder internationale og regionalt inspirerede retter i sofistikerede og afslappende omgivelser. Til særlige lejligheder er der en bred vifte af private madoplevelser, herunder Lagoon, Starlight, Shoreline og på tagterrassen.

Værd at vide

På Park Hyatt Maldives Hadahaa er personalet dedikeret til at give alle gæster en komfortabel og mindeværdig oplevelse

Alle villaer har direkte adgang til det krystalklare vand

Revene omkring resortet er et decideret snorkel og dykker paradis

Få ekstra oplevelser ved at tage på fisketur, kajaktur, delfintur, ud og krydse Ækvator, på solnedgangscruise eller lær om Maldivernes dannelse og hvordan man laver et maldivisk festmåltid

Gratis trådløst internet er tilgængelig i alle villaer og på resortets områder

24 timers fitness center med moderne udstyr til cardio- og muskeltræning

Hold jul og nytår på Maldiverne med Park Hyatts ekstraordinære fejring af højtiderne

Park Hyatt samarbejder med EarthCheck og Green Globe for at minimere deres aftryk på økosystemet og maksimere resortets bæredygtighed