Six Senses Kanuhura – Maldiverne

I harmoni med de tropiske omgivelser er Kanuhura designet til at tilbyde ultimativ 5-stjernet luksus

Service i verdensklasse på Six Senses Kanuhura

Resortet er beliggende i den nordlige ende af Lhaviyani atollen – 40 minutter i vandflyver fra Male.  Six Senses Kanuhura har 91 skønne villaer, villaerne er fordelt på stranden – i frodige vegetation og på havet, liggende på pæle udover den turkisblå lagune. Villaerne fordeler sig fra hyggelige beach villaer på 87 m2 til de store beach reserve med tre soveværelser på 320 m2. Perfekt til jeres rejse til Maldiverne. Villaerne er alle bygget i en charmerende og sofistikeret stil – der skaber en skøn og indbydende atmosfære.

Nyd en picnic eller en romantisk  middag på vores stande, forkæl dig selv med en afslappende spa-behandling eller gå en tur på øens strande. Og hvis du blot ønsker at være, så læn dig tilbage, slap af og nyd den smukke havudsigt. Strandene består af det mest pulverbløde sand og det beskyttende rev gør samtidig stranden på Six Senses Kanuhura meget børnevenlig. Selvom Six Senses Kanuhura ikke har eget hus rev, er der masser af farvestrålende fisk under havoverfladen. Resortet tilbyder masser af udflugter, aktiviteter, fitness center m.m. 

Restauranter: Six Senses Kanuhura har fem restauranter og to barer – her er noget for enhver smag. På The Market kan I starte dagen med fødderne i sand, mens I nyder en udsøgt morgenmad.       Sip & Sand servere lækre japanske retter om aftenen. Drift er middag på stranden.                     Restaurant Bottega er specialiseret i de lækreste italienske retter, og kan nydes både til frokost og aftensmad. The Point ligger på den nordlige del af øen, her serveres spansk tapas og vinbaren er fantastisk. Scoops er Six Senses is- og juice bar. I kan også vælge at nyde en frokost på nabo øen Masleggihuraa. Her venter en meget afslappet Robinson Crusoe oplevelse under de svajende palmetræer.

Resortet fremstår i dag i moderne stil, kombineret med en skøn og meget indbydende atmosfære. Det perfekte sted til par og familier.

 

Se aktuelle tilbud og priser

k

REJSETILBUD TIL KANUHURA MALDIVERNE

9 dage / 8 nætter ex.  fra vinterpris i perioden 10. januar til 30. marts 2020 (på nær vinterferien)

Pris i alt pr. voksen kr. 36.600,-
Pris pr. barn u/12 år (max 2 børn) kr. 10.525,-

PRISEN INKLUDERER:
– Flybillet med Qatar Airways på økonomiklasse, København – Maldiverne t/r
– Vandflyver fra Male lufthavn til Kanuhura t/r
– 8 nætter i Beach Bungalow
– Halvpension med “Dine Around” muligheder
– Fri Wi-Fi på hele resortet
– Masser af aktivitets mulighederfor børn og voksne
– Lækkert og sofistikeret resort
– Hotellet hører under “leading Hotels of the world”
– Bidrag til rejsegarantifond
– Udvidet Ansvarsforsikring inkl. Konkurssikring via Europæiske
– Voya Travel 24 timer online service før, under og efter rejsen