l

Joali Maldiverne

Stilfuldt luksus resort i pagt med naturen

Om Joali Maldiverne

Joali resortet er beliggende på Muravandhoo-øen på Raa-atollen. Malé International Airport har en privat JOALI Lounge, og vandfly til Joali tager 35 min. og i speedbåd ca. 1 time.

Som en af ​​de største og dybeste atoller i verden vil I være omgivet af strålende blåt hav, uberørte hvide sandstrande og et frodigt landskab med kokospalmer. Resortets elegante villaer er beliggende på stranden og på havet og spænder fra 117 m2 – 990 m2 med 1 til 4 soveværelser. Hver villa er indrettet med håndplukket kunsthåndværk og design med et væld af faciliteter samt privat infinity pool – nogle af villaerne har 2 pools. Herudover bliver hver villa tildelt en Joali butler.

Fire restauranter tilbyder fusionskøkken fra asiatiske og peruvianske til italienske og middelhavsretter. Joali Spa by ESPA tilbyder den ultimative spa-oplevelse med personlige behandlinger, og I kan også nyde træning, mens I er omgivet af naturen.

Luxus ud over det sædvanlige

Joali Maldives er bygget og drives med stor respekt for naturen.  Luksusophold i villaer fra 117 m2 – 990 m2 og med egen Joali butler

I kan vælge mellem villaer med 1 til 4 soveværelser bygget på stranden og på vandet, og hotellet har hele fire restauranter i verdensklasse, man kan også få maden serveret i villaen, når I bare vil være jer selv.

Udforsk Det Indiske Ocean over og under vandet, snorkle i det klare blå hav, eller besøgen af de nærliggende landsbyer og oplev, hvordan livet leves på en tropeø. Vær med til lokale traditioner som Joali forårsceremonien, hvor I kan sætte jeres inderste ønsker på ønsketræet og meget meget mere.

Se priser & aktuelle tilbud

Joali – Maldiverne

7 nætter i water villa med pool inkl. halvpension

Vejledende pris per person i delt villa:

Pris Joali Maldiverne Voya Travel* I en water villa med pool er et barn mellem 2-11 år i opredning tilladt. Kontakt os venligst hvis I har mere end et barn, så vi kan skræddersy et tilbud til jer i en større villa.

Priserne inkluderer:

  • Fly København – Male t/r
  • Modtagelse i lufthavnen af vores repræsentant
  • Vandfly Male – Joali t/r
  • 7 nætter – Joali – water villa med pool
  • Rejsegarantifond samt udvidet ansvar og konkurssikring
  • 24 timers service

Halvpension er inkluderet: 
– Morgenmad på Vandhoo Restauranten
– Middag på alle restauranterne:
3 retter på Vandhoo Restauranten og Belinni Restauranten.
– Tema aftener som Maldivisk middag og Street Food Market.
– Kredit på USD 100 per voksen og USD 50 per barn på Saoke Restauranten.

Aktiviteter:
Kajak, windsurfing og SUP

Pris intervallet er vejledende og baseret på laveste flypris.
Book senest 45 dage før ankomsten for ophold indtil 30 september 2021 og book 60 dage før for ophold fra 01 okt. – 21 dec. 2021.

k