Hideaway Beach & Spa Maldiverne

Luksus til en uforglemmelig oplevelse

Hideaway Beach Resort & Spa

Hideaway Beach Resort & Spa er et paradis uden lige. Smukke strande og tropisk natur kendetegner øen. Øen er mellemstor – en kilometer i længde og 400 meter i bredden. De kridhvide sandstrande omkranser øen og midt på øen der frodig tropisk vegetation. Det er den smukkeste, mest grønne og frodige ø på Maldiverne. Livet under havets overflade er et sandt paradis af farvestrålende fisk og flotte koraller – perfekt til dykning og snorkling.  Hotellets 103 villaer ligger både på stranden og ude på vandet. De er fra 130 m2 op til 1.420 m2, så her er masser af plads og luft. De fleste villaer har enten egen jacuzzi eller pool – dog ikke sunset beach villaen.

Værd at vide om Hideaway Beach & Spa

På resortet bliver I forkælet med udsøgte mad og drikkevarer. I kan nøjes med morgenmad, men det anbefales at tage minimum halvpension eller White Platinum All Inclusive, så I kan opleve de forskellige restauranter med hver deres høje kulinariske niveau. Hideaway Beach Resort & Spa er et fantastisk 5 stjernet luksus resort, hvor både par og familier vil få en uforglemmelig oplevelse.

Resortet ligger nordligt i Haa-Alifu atollen på øen Dhonakulhi. I denne atol er der kun ganske få resorts.  På grund af øens formation er husrevet delt op i to. Et sublimt sted for dykning og snorkling.

Til alle villaer er der cykler, så I nemt kan komme rundt på øen. Skønne luksus plejeprodukter fra Bvlgari findes på badeværelserne. Der er vandfly til og fra resortet.

Se aktuelle priser og tilbud

k

Efterårsferietilbud

Efterårsferie på Hideaway Beach Resort & Spa
Pris per voksen v/2 voksne fra kr. 24.960
Pris per barn kr. 10.420 (maks 2børn m. 2 . 12 år per villa)

Prisen inkluderer:
Flybillet med Qatar Airways på økonomiklasse, København – Maldiverne t/r
Indenrigsfly + speedbåd fra Male lufthavn til Hideaway Beach Resort & Spa t/r
8 nætter på Hideaway Beach Resort & Spa. Indkvartering i en Sunset Beach Villa
Halvpension
Fri Wi-Fi på hele resortet
Masser af aktivitets muligheder for børn og voksne
Godt hus rev
Faste pladser med Qatar Airways i efterårsferien
130 m2 Lækre villaer med separat soveværelse!

Skal bestilles senest den 19. august