Grand Park Kodhipparu Maldiverne

Tag en dukkert direkte fra egen vandvilla

Et af de bedste husrev på Maldiverne

Grand Park Kodhipparu er et eksklusivt luksushotel bestående af strand- og vandvillaer. Perfekt destination til bryllupsrejsen, familieferie, med lækre restauranter og rekreative områder med et væld af sjove oplevelser. Resortet ligger kun 20 min. sejlads i speedbåd fra lufthavnen.

Øen er oplagt til dykning og snorkling, her er et væld af spændende udflugter, hvor du kan opleve Maldivernes smukke, unikke natur.
Her er masser af gode og sjove oplevelser som delfin ture, katamaran sejlads, parasailing, kajak, bananbådsture, vandski, wakeboarding, kneeboarding, kitesurfing, windsurfing, wave surfing, SUP og jetski.

Fantastisk husrev
Grand Park Kodhipparu har et af de bedste husrev på Maldiverne og giver dig mulighed for at komme helt tæt på det fantastiske liv under overfladen med smukke koraller, skildpadder samt hundredvis af farverige fiskearter – du dykker bare ned direkte fra din vandvilla.

Masser af faciliteter

Kun 20 min. i speedbåd fra lufthavnen til resortet.  Grand Park Kodhipparu er et eksklusivt luksushotel bestående af strand- og vandvillaer. Perfekt destination til bryllupsrejsen, familieferie, med lækre restauranter og rekreative områder med et væld af sjove oplevelser.

Øen er oplagt til scuba-dykning og snorkling, og et væld af spændende udflugter, hvor di kan opleve Maldivernes natur og kultur samt mulighed.
Familie oplevelser som delfin watching, sjove oplevelser på vandet med katamaran sejlads, parasailing, kayak, bananbådsture, vandski, wakeboarding, kneeboarding, kitesurfing, windsurfing, wave surfing, stand up paddling og jetski.

Vælg selv hvilken type villa I vil nyde udsigten fra på jeres rejse til Maldiverne fx: Ocean Water Villa, de ligger tæt på øen og tilbyder ubegrænset udsigt over himlen og havet. Lagune Water Villa ligger midt i den rolige krystalklare lagune perfekt til en dukkert. Beach Pool Villa, er omgivet af frodigt grønt med egen pool og ligger inde på land. Her findes også større villaer med plads til den store familie.  Resortet har flere lækre restauranter, der fremtryller kulinariske kreationer med retter fra både det internationale, asiatiske og middelhavsinspirerede køkken.  Resortets spa liger smukt med udsigt til havet – her er fokus på en holistisk, sund og bæredygtig livsstil. Du vil få en sund krop, når du er blevet forkælet med en af de skønne behandlinger.

Se pris og aktuelle tilbud

Grand Park Kodhipparu i efterårsferien

Priser voksen fra Kr. 30.900,-
Barn fra Kr. 10.900,-
7 nætter i lagoon water villa med halvpension.
Speedbåd og oversøiske fly med Emirates.

Grand Park Kodhipparu i juleferien

Priser voksen fra Kr. 70.650,-
Barn fra Kr. 25.660,-
9 nætter i lagoon water villa med halvpension.
Speedbåd og oversøiske fly med Emirates.

Grand Park Kodhipparu i vinterferien

Priser voksen fra Kr. 34.850,-
Barn fra Kr. 17.000,-
7 nætter i lagoon water villa med halvpension.
Speedbåd og oversøiske fly med Emirates.

Grand Park Kodhipparu i Påskeferien

Priser voksen fra Kr. 36.050,-
Barn fra Kr. 17.250,-
8 nætter i lagoon water villa med halvpension.
Speedbåd og oversøiske fly med Qatar.