l

Grand Park Kodhipparu Maldiverne

Tag en dukkert direkte fra egen vandvilla

Om Grand Park Kodhipparu

Grand Park Kodhipparu byder på et af de bedste husrev i Maldiverne og giver dig mulighed for at komme helt tæt på det fantastiske liv under overfladen med smukke koraller, skildpadder samt hundredvis af farverige fiskearter – du dykker bare ned direkte fra din vandvilla.

Vælg selv hvilken type villa I vil nyde udsigten og ferien fra fx: Ocean Water Villa, der ligger tæt på øen og tilbyder ubegrænset udsigt over himlen og havet. Lagune Water Villa midt i den rolige krystalklare lagune perfekt til en dukkert. Beach Pool Villa, omgivet af frodigt grønt med egen pool. Her findes også større villaer med plads til den store familie.

Når sulten skal stilles, har resortet flere lækre restauranter, der fremtryller kulinariske kreationer med retter fra både det internationale, asiatiske og middelhavsinspirerede køkken.

Resortets spa har udsigt til havet og fokus på en holistisk, sund og bæredygtig livsstil. Her vil du få en sund oplivet krop, når du er blevet forkælet med en af de skønne behandlinger.

Se video fra hotellet

Værd at vide

Kun 20 min. i speedbåd fra lufthavnen til resortet

Grand Park Kodhipparu er et eksklusivt luksushotel bestående af strand- og vandvillaer

Perfekt destination til bryllupsrejsen

Lækre restauranter og rekreative områder med et væld af sjove oplevelser

Oplagt til scuba dykning og snorkling

Tag på spændende udflugter og oplev Maldivernes natur og kultur samt mulighed for at se delfiner

Få sjove oplevelser på vandet med katamaran sejlads, parasailing, kayak, bananbådsture, vandski, wakeboarding, kneeboarding, kitesurfing, windsurfing, wave surfing, stand up paddling og jetski

Velegnet til både par og bryllupsrejsende samt familier, da her er et bredt udvalg af børnefaciliteter