Dhigali Maldiverne

Dhigali Maldiverne ligger i den gudesmukke Raa Atoll, en drøm for alle der elsker Maldiverne.

Dhigali har alt 180 villaer der ligger på stranden og på pæle over havet

Dhigali Maldiverne ligger i den gudesmukke Raa Atoll

– en drøm for alle der elsker Maldiverne

Dhigali – når Maldiverne bliver mere end bare Maldiverne og All Inclusive faktisk betyder All Inclusive. Oplevelsen starter allerede ved ankomsten til Male lufthavn hvor Dhigali teamet møder jer og tager sig af bagage og indtjekning til vandflyet.  De 45 minutter i vandflyet er mere end bare en transport – det er en stor oplevelse. Øerne ligger smukt som perler på en snor og når piloten peger ud i horisonten og siger ” this is Dhigali” så ved I, at I er kommet til paradis.

Dhigali er ca. 1,5 km lang og 250 meter bred på det bredeste stykke. Men tal spiller ingen rolle – der er massere plads. Dhigali er unik, for resortet er stort nok til at have alle de faciliteter man kan ønske sig, men I har alligevel den helt specielle nærmest ”cast away” følelse når I går rundt på øen. Selvom I føler at I nogle gange er standet på en øde ø så behøver I ikke at gå glip af alt det gode I kan forvente af et 5 stjernet resort. Her er en stor fælles pool, morgen yoga, fitness center, dykker center og vandsports center.

Dhigali har alt 180 villaer der ligger på stranden og på pæle over havet. Uanset hvilken type villa I vælger er I sikre på at have masser af privatliv.  Det luksuriøse ”hideaway” tilbyder en unik Premium All Inclusive-oplevelse fra samme øjeblik du sætter fødderne på øen til det øjeblik du rejser derfra. Morgenmad, frokost og aftensmad samt et kæmpe udvalg af drikkevarer – inklusiv 80 forskellige vine er alt sammen inkluderet i Premium All Inclusive.

All Inclusive på Dhigali Maldives

Vælg mellem alle fire restauranter samt  caféen, pizzeria og to barer. Dine around til både frokost og aftensmad. Der er mad for en hver smag, har de ikke det på kortet I søger, så bare spørg om det er muligt og så har de det formentligt klart inden for få minutter. Minibaren fyldes op en gang dagligt. Både maden og servicen er et kapitel for sig selv, der går ikke mange dage før teamet kender jeres favoritter – selv i minibaren bliver der lagt mærke til hvad I godt kan lide og så kommer der lidt ekstra af det.  Husrevet ligger lige uden for standen og rummer alle de fisk og andre havdyr vi kender fra den Nemo filmen. Det absoluttet highlight for mange er at dykke eller snorkle med djævle rokker, dette er muligt på en tur kun 20 minutters sejlads fra resortet. I juli og august kan I tage ud og snorkle med hvalhajer i området.

Dhigali er det perfekte sted at koble af og samtidig aldrig kede sig. Det er ren detox for sjælen. Her er der ro og styr på selv den mindste detalje og det personlige touch er fantastisk. Når jeres ophold lakker mod enden og I går ombord på vandflyveren, slippe den knapt nok vandet før I kigger tilbage på øen og tænker – hvornår kommer vi tilbage.

Disse oplevelser er inkluderet i jeres ophold:
Et delfincruise.
En bådudflugt i båd med glasbund.
Ikke-motoriseret vandsport.
Lån af snorkeludstyr.
Yoga undervisning i hold.
Børneklub for børn i alderen 4 til 12 år.

Kontakt os for et tilbud

k