Constance Moofushi Maldiverne

Fem stjernet resort, med luksus all inclusivee fantastisk husrev og skønne villaer

Constance Moofushi

Constance Moofushi ligger i South Ari atol, omgivet af tre store laguner og en flot koralhave. Resortet anses for at være et af de bedste dykker- og snorkelsteder på Maldiverne – et lækkert fem stjernet resort med fantastisk husrev.

Constance Moofushi er en perfekt kombination af luksus og enkelhed – her er alt taget hånd om fra den eksklusive All Inclusive pakke med udsøgte drinks, skønne villaer og gastronomiske oplevelser.

Under havets overflade venter der et eventyr og inde på land bruges tiden i det skønne spa eller i infinity poolen. Villaerne er bygget i Robinson Crusoe stil, de er rustikke og smukke med stråtag og alle moderne bekvemligheder. De 110 villaer er fordelt inde på stranden og ude over lagunen.

Undervands – paradis

South Ari atollen er kendt som et af de bedste snorkel- og dykkersteder på Maldiverne. Udforsk det spektakulære husrev kun få meter fra stranden, her er smukke farvestrålende fisk, rokker og skildpadder.

Havet omkring Constance Moofushi ligger på migrationsruten for manta’er, hvalhajer, delfiner og havørne. Sigtbarheden i klart vand ligger normalt på 20-25 meter, så det er her det perfekte dyk nydes. Der er mere end 20 dykker-spots tæt på Constance Moofushi.

Unik All Inclusive:

Champagne til frokost og middag.
Vælg mellem 125 vine fra hele verden.
Minibaren i villaen fyldes dagligt.
Gourmet mad og høj service.

Resortet har to restauranter, køkkenet på Constance Moofushi er inspireret af lokale og internationale retter – der venter uovertrufne gastronomiske oplevelse.  I restauranterne og i de to barer serveres de finest vine -husets champagne serveres til frokost og middage i restauranterne.

Følgende aktiviteter er inkluderet i jeres ophold på Constance Moofushi:

Fitness center.
Beach volley.
Kajak, vandcykler, windsurfing og snorkel udstyr.
Yoga.
Bordfodbold, dart og skak.
En båd udflugt.

Kontakt os for et tilbud

k