Constance Halaveli – Maldiverne

Constance Halaveli hører til blandt ”The Leading Hotels of The World”

Kronjuvelen i det Maldiviske ørige

25 min vest fra Male lufthavn med vandfly, finder man Alifu Alifu atollen under North Ari Atollen.  Beliggende her, er det skønne resort Constance Halaveli, som er kronjuvelen ud af de 2 Constance Resorts i det Maldiviske ørige. Resortet havde 10 års jubilæum i 2019 og betegnes som et sandt og eksklusivt Barfods paradis i de mest betagende omgivelser. Perfekt destination til jeres rejse til Maldiverne.

På den Dhoni (Maldivisk båd) formede ø, finder man 86 luksus villaer, de fleste placeret ude i lagunen og i skøn harmoni med de smukke omgivelser. Her får i minimum 100 m2 villa med dejlig stor møbleret terrasse i 2 niveauer samt egen plunge pool. Med højt til loftet, masser af rumlighed, stråtækte tage og dæmpende bølgeskvulp og direkte udsigt over lagunen, skabes her en intim og behagelig atmosfære. På land ligger de større strandvillaer på minimum 350 m2.  Constance Halaveli er både for voksne og børn.

Mens børnene kan boltre sig i Constance Kids Club, kan de voksne søge velvære for krop og sjæl med skønne behandlinger i hotellets U SPA by Constance. Constance Halaveli hører til blandt ”The Leading Hotels of The World”, og her kræses for kvaliteten ned til mindste detalje.

Constance Halaveli for voksne og børn

På Constance Halaveli finder man 1 buffet restaurant, 1 fantastisk sushi restaurant og 2 A la carte restauranter samt 2 barer. Om maden indtages i en laid back stil og atmosfære med fødderne begravet i sandet eller i stearinlysets skær ude på havet, kan du se frem til en kulinarisk oplevelse i smukke omgivelser. For de aktive findes et fuldt udstyret fitness center, tennisbaner, masser af vandsportsaktiviteter, katamaran sejllads og et stort PADI dykkercenter.  Her får i enten som par eller familie, masser af plads og privatliv, omgivet af svajende palmer og frodig vegetation.

Den nordlige Ari atol er kendt for at være en af de bedste atoller for dykning. De store Manta Reys og hvalhajer kan ofte spottes her. De kridhvide sandstrande forener sig med det turkis grønne hav. Her venter en rig undervandsverden med rokker, skildpadder, babyhajer og tusindvis af farvestrålende fisk.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

K