Cheval Blanc Randheli Maldiverne

Oplev service i verdensklasse på Cheval Blanc Randheli

Den rendyrkede luksus mærker I allerede, når I lander i Malé lufthavn. Herfra bliver I kørt til Cheval Blancs private lounge, mens I venter på at fortsætte i eksklusivt vandfly med en flyvetid på 40 min. til Cheval Blanc Randheli.

Hotellet består af 44 villaer:
15 Island villaer (1- og 2-bedrooms villaer fra 240-300 m²)
15 Water villaer (240 m²)
14 Garden villaer (1 og2 bedrooms villaer fra 240 – 300 m²)

Alle villaer har 7 meter høje døre og 12,5 m² privat infinity pool, privat strand, udendørs pool-terrasse med solstole, uden- og indendørs spiseområder. Alle villaer har den flotteste udsigt over lagunen og Det Indiske Ocean.

Villaerne er desuden udstyret med elkedel, fladskærms-tv og gratis WiFi, og der er badeværelse med badekar og bruser, tandbørste og tøfler.

Cheval Blanc Randheli tilbyder 4 restauranter på øen. Øens 3 barer tilbyder blandt andet enestående vine, champagne og cigarer.

På Cheval Blanc Randheli er der privat strand, vandsportscenter med Padi certificat, fitnesscenter og tyrkisk bad. Gæsterne kan forkæle sig selv i Cheval Blanc Spa, der tilbyder behandlinger fra Guerlain samt i Hair Spa by Leonor Greyl. Børn og teenagere kan hygge sig i henholdsvis Le Carrousel Kids Club og Le Paddock Teens Club.