Centara Grand Island – Maldiverne

Kom helt tæt på undervandslivet – Alle villaerne har store terrasser med direkte adgang til Det Indiske Ocean

Vragdyk og hvalhajer

På det unikke Centara Grand Island Resort har I et hav af muligheder for snorkling og dykning, og I kan endda komme til at svømme med hvalhajer. Desuden ligger der Ikke langt fra resortet et skibsvrag, som er en stor attraktion for alle, der elsker at undersøge verden under havet. Øen er ikke stor, men til gengæld er husrevet, indkvarteringen, servicen og maden i topklasse. Perfekt til jeres Rejse til Maldiverne.

I alt er der 112 suiter og villaer på øen, og de 64 er vandvillaer, som er fordelt mellem Deluxe Watervilla (på 87 kvadratmeter), Deluxe Familie Watervilla (på 97 kvadratmeter) samt Luksus Sunset Watervilla (på 110 kvadratmeter). Alle villaerne har store terrasser med direkte adgang til Det Indiske Ocean, og her er masser af plads til at bo sammen, hvis I er på rejse med familien

Gastronomi, udflugter og børneklub

Alle gæster på øen kan frit nyde maden i restauranterne, hvor der både serveres internationale retter, thairetter, italiensk køkken og lokale retter. Og gå endelig ikke glip af den overdådige champagnemorgenmad på Reef Restaurant. På øens to barer serveres drikkevarer fra klokken ti om formiddagen til midnat.

Det skorter naturligvis heller ikke på aktivitetsmuligheder. Foruden snorkling og hvalhajsturen, som er inkluderet i jeres ophold, kan I gratis komme med på natfiskeri, solnedgangscruise og meget mere. Eller I kan nyde livet i den store fællesswimmingpool, spille tennis, badminton og volleyball, gå i fitnesscenteret og blive forkælet i resortets spa, hvor I som gæster på øen får en daglig rabat på en behandling. For børnene er der børneklub med blandt andet safari og spilleaktiviteter.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k