Anantara Kihavah Villa – Maldiverne

Luksuriøse villaer med egen pool - omgivet af koralrev og en blå lagune

Luksus i lagunen

Med en førsteklasses beliggenhed på Kihavah Huravalhi på Maldiverne er Anantara Kihavah det perfekte sted, hvis du vil udforske den undersøiske verden i det Indiske Ocean. Her kan du snorkle ved nogle af verdens mest skattede rev inden for et UNESCO World Biosphere Reserve, udforske ubeboede øer omkranset af rigelige koralrev, hjem for skildpadder, ål og smukke koraller i formationer, eller du kan cruise i et tæppe af ufattelige farver til en herlig maldivisk solnedgang.

79 rummelige private pool-villaer, der spænder fra 260 m² – 2.730 m², enten beliggende over vandet med flot havudsigt eller langs en uberørt strækning af privat strand. Alle villaer har egen pool og gratis WiFi.

På Anantara Kihavah Maldives Villas har gæsterne 5 unikke spisemuligheder, som omfatter undervands-restaurant og vinkælder i SEA, Teppanyaki-lounge på FIRE samt den 2-etagers SKY Bar over vandet. Gæsterne kan også spise på den private strand eller nyde en romantisk middag på en yacht.

 

Fakta om hotellet

Prøv Anantara Spa og beløn dig selv med den overdådige opmærksomhed fra de professionelle behandlere. Her kan du forny og forynge din indre følelse af velvære. De tilbyder dig en unik oplevelse, hvor fokus kun er på dig.

Fitness center, tennisbane, volleyball, badminton, skak, billard, cykler og swimmingpool er altsammen tilgængeligt.  Prisbelønnet undersøisk restaurant og vinkælder.  Børneklub, Anantara madlavningsskole, Anantara Spa, Yoga og meditation klasser.