Amilla Maldives

Luksus øen med villaer op til 1600 kvm, adskillige resturanter med gourmet retter og et af Maldivernes bedste husrev.

Privat pool i alle villaer

Amilla Maldives – (tidligere Amilla Fushi) resortet ligger i Baa atollen, som UNESCO har udnævnt til at være en World Biosphere Reserve. Denne udmærkelse tildeles bevaringsværdige steder på kloden, hvor man ønsker, at forskning og bæredygtig udvikling skal gå op i en højere enhed. I Baa atollen finder man blandt andet den berømte Hanifaru-lagune, hvor et stort antal djævlerokke og hvalhajer samles for at fortære plankton, specielt i perioden fra maj til november.

Når I bor på Amilla Maldives Resort & Residence på jeres rejse til Maldiverne, kan I vælge at bo i de meget omtalte Ocean Reef Lagoon-villaer, som er bygget direkte over havet og dermed giver direkte adgang til verdens største ”akvarie” – eller i en af de smukkeste og allerstørste poolvillaer på Maldiverne, eller en Sunset water pool villa på 220m2.

Amilla Fushi resortet ligger i Baa atollen, som UNESCO har udnævnt til at være en World Biosphere Reserve. Denne udmærkelse tildeles bevaringsværdige steder på kloden, hvor man ønsker, at forskning og bæredygtig udvikling skal gå op i en højere enhed. I Baa atollen finder man blandt andet den berømte Hanifaru-lagune, hvor et stort antal djævlerokke og hvalhajer samles for at fortære plankton, specielt i perioden fra maj til november.Alle former for vandsport, ikke-motoriserede og motoriserede er tilgængelige. Af andre aktiviteter kan blandt andet nævnes fiskeri, dykning og snorkling, tennis, fitness m.m. Ø-resortet Amilla Fushi tilbyder et udvalg af de smukkeste og allerstørste poolvillaer på Maldiverne. Prøv øens ”Tre House” villaer som inkluderer wellness på højt niveau, livsstils konsultation efter ankomsten, en specialdesignet wellness menu, 50 minutters daglig spa behandling, 2 daglige fitness og welness aktiviteter overvåget af Amillas Bodyism team.

Kontakt for tilbud og forespørgsel

De overdådige villaer mangler ikke noget og alle har aircondition, terrasse, minibar, opholdsområde samt badeværelse med badekar eller bruser. Den anmelderroste og internationalt anerkendte kok og restauratør Luke Mangan står i spidsen for det meste af mad og drikke på resortet, og for kort tid siden åbnede Gordon Ramsey restauranten BREAD STREET Kitchen & Bar og tilbyder det bedste for ganen for Amilla Fushis gæster.

Hvorfor vælge en rejse til Amilla Resort og residence

På øen finder du:

Enorme luksuriøse villaer

Fantastisk husrev

Stort udvalg af sportsfaciliteter over, på og under vandet

Familievenligt Butler-service 24/7

Panorama udsigt

Et udvalg af fantastiske restauranter

Top chef Luke Mangan

Luksus spa med yoga og fitnesscenter

 

Hos Amilla Fushi finder man de meget omtalte Ocean Reef Lagoon villaer, som er over water villaer beliggende direkte oven på husrevet, så man har direkte adgang til verdens største akvarie.

Shangri – La Villingili Maldiverne

7 nætter | 8 dage
Inkl. fly, hotel, vandflyver Male-Cocoon t/r, med meget mere

REJSEPERIODEPER PERSONPER BARNBEMÆRK
(Ved 2 voksne)(2-11 år)
MARTS25.425 – 27.4258.325 – 11.325Bestilles 60 dage før afrejse
APRIL24.225 – 27.2258.325 – 11.225* Påsketillæg
MAJ-JUNI22.225 – 26.2258.325 – 12.325Bestilles 60 dage før afrejse

Alle priser er i danske kroner, og intervallet angiver de priser, vi forventer at kunne arrangere rejsen indenfor. Dog vil den
endelige pris afhænge af ledig flykapacitet på ønsket afrejsedato samt ledige værelseskategorier.

Priserne inkluderer:

 • Fly København-Maldiverne t/r med valgte luftfartsselskaber
 • Vandflyver Male – Cocoon t/r
 • 7 nætters ophold på Cocoon Maldives
 • Indkvartering i Beach Suite
 • All Inclusive
 • 1 flaske vin i jeres villa ved ankomst
 • 1 middag i a la carte restauranter under opholdet
 • Samtlige nugældende skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden samt udvidet ansvarsforsikring incl. konkurssikring via
 • Europæiske
 • Voya Travels 24 timer onlineservice før, under og efter rejsen

Vi tilbyder også:

1 romantisk candle light-middag for 2 for bryllupspar