Kenya – Hakuna Matata

En anderledes safarioplevelse, hvor dyrene også kommer til dig.

Kom helt tæt på Kenyas vilde dyr

Kenya safari – Hakuna Matata

8 dage / 7 nætter

Dag 1: Jomo Kenyatta International Airport – Nairobi

Efter ankomst til lufthavnen i Nairobi bliver I afhentet af jeres privatchauffør, som kører jer til hotellet. Derefter er der afgang til Daphne Sheldrick dyrebørnehjem, hvor unge elefanter bliver passet, inden de slippes ud i den vilde natur. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på elefanterne og kan blive sponsor for en elefant. Derefter vil I besøge Karen Blixens kaffefarm, der er over 100 år gammel. Dagen vil slutte af ved Giraffe Centre, hvor I kommer helt tæt på de store giraffer og får et lille kys med på vejen, hvis I er heldige.

Dag 2: Nairobi – Ark

Efter morgenmaden afgang til den centrale del af Kenya, hvor I ankommer til Aberdares Country Club til frokost. Om eftermiddagen køres I til jeres træ-lodge, der er bygget på pæle dybt inde i Aberdares skoven. En 24-timers intens safari oplevelse hvor dyrene kommer til vandhullet, som kan observeres fra den underjordiske bunker og herfra nyde synet af spændende dyr, som kommer for at drikke – fx elefanter, bøffel, vandbuk og næsehorn. I kan også observere dyrene helt tæt på fra jeres værelse og fra terassen. Det er anderledes end safari, for her kommer dyrene til dig. Middag og overnatning med helpension.

Dag 3: Ark – Lake Nakuru National Park

Efter morgenmad kører vi til Lake Nakuru National Park, hvor vi ankommer, inden I skal nyde jeres frokost på lodgen. Efter frokost vil der være safarikørsel i nationalparken, der især er kendt for sine store flokke af lyserøde flamingoer og fantastiske fugleliv. Parken er også det første fristed for både det hvide og det sorte næsehorn. I får muligheden for at opleve parkens særlige frodige natur, hvor I vil se mere til de dyr, som I ikke så meget til på savannen eller slet ikke nåede at se. Såsom skriftantilope, rørbukken, leopard, bavianer og Rothschild giraffer samt mange andre spændende dyr. Middag og overnatning med helpension.

Dag 4: Lake Nakuru National Park – Lake Naivasha

Efter morgenmad er der afgang mod Lake Naivasha. I ankommer til lodgen i god tid, inden I skal nyde jeres frokost på lodgen. Lake Naivasha er en usædvanlig sø, da det er uvist, hvor dens udløb er, hvilket er en forudsætning for en ferskvandssø. Søens bred understøtter en tæt vegetation, som har skabt en blomstrende fuglepopulation, herunder ørkenvæver, brillevæver, svovlgul siske og den røde næsehornsfugl. Området har over 350 fuglearter. Nyd en bådtur på søen, hvor I får mulighed for at se fuglene og flodhestene i søen, og når det bliver aften, går flodhestene op og græsser ved jeres værelse sammen med girafferne. Middag og overnatning på 5 stjernet Lodge – med helpension.

Dag 5: Lake Naivasha – Masai Mara Game Reserve

Efter morgenmaden går turen til det berømte Masai Mara Game Reserve, hvor I kører gennem det geografiske vidunder Great Rift Valley og derefter via Narok Town (det store Masai administrationscenter). I Masai Mara finder I Kenyas mest dyrebare dyreliv. Dyrene findes her i svimlende tal, der til gengæld understøtter en enorm rovdyrpopulation. I løbet af jeres eftermiddags safarikørsel får I mulighed for at se flokke af bøffel, løve, impala, giraf, elefant, vortesvin, strudse, geparder, hyæner og mange andre. Frokost, aftensmad og overnatning på 5 stjernet tented logde.

Dag 6: Masai Mara Game Reserve

En hel dag i Masai Mara med safarikørsel om morgenen og om eftermiddagen over savannen, som sluttes af med den traditionelle “sundowner” med snacks og drinks til den smukke solnedgang. Om sommeren kan man se den berømte gnu-migration, hvor mange tusinde gnuer og zebraer krydser den store Mara flod for at komme til det grønne græs. Alle måltider nydes på 5 stjernet tented logde – med helpension.

Dag 7: Masai Mara Game Reserve – Nairobi

Efter morgenmad afrejse til Nairobi, hvor vi kører gennem den spektakulære Great Rift Valley og ankommer om eftermiddagen til Jomo Kenyatta International Airport, hvor I enten flyver mod København eller videre på badeferie på Zanzibar.

 

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Kenya

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Kenya eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Kenya rejse.

Kenya safari – Hakuna Matata

8 dage / 7 nætter

3. jan – 31. marts
Pris per person fra: 23.795,-
(Pris med afrejse d. 14. – 21. marts)

3. april – 31. maj
Pris per person fra: 24.995,-
(Pris med afrejse d. 3. – 11. april)

1. juli – 31. oktober 
Pris per person fra: 26.995,- 
(Pris med afrejse d. 11. – 19. september)

1. nov – 15. december
Pris per person fra: 24.395,-
(Pris med afrejse d. 6. – 14. november)

Prisen inkluderer:

Flyrejse fra København – Nairobi t/r
8 dage/ 7 nætters safari.
Fuldt program og indkvartering i henhold til program med helpension

Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring

Perioder:

3. jan – 31. marts
Pris per person fra: 18.795,-
(Pris med afrejse d. 14. – 21. marts)

3. april – 31. maj
Pris per person fra: 19.995,-
(Pris med afrejse d. 3. – 11. april)

1. juli – 31. oktober 
Pris per person fra: 21.995,- 
(Pris med afrejse d. 11. – 19. september)

1. nov – 15. december
Pris per person fra: 19.395,-
(Pris med afrejse d. 6. – 14. november)

Prisen inkluderer:

Flyrejse fra København – Nairobi t/r
8 dage/ 7 nætters safari. Fuldt program og indkvartering i henhold til program med helpension
Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring