Six Senses Ibiza Spanien

Six Senses Ibiza nyåbnet og et fantastisk lækkert resort, afslappet luksus, smaragd-blå-grønne bugter.

Six Senses Ibiza

Six Senses Ibiza nyåbnet og et fantastisk lækkert resort. Er du vild med SixSenses stilen, boheme – afslappet luksus, så er en tur til Ibiza noget for dig.
Resortet ligger ved Xarraca-bugten på på spidsen af Ibiza i De Baleariske Øer, ud til smaragd blå grønne bugter.
Her et verdensklasse resort, hvor alt er top-tunet, fra service til interiør.

Suiterne på Ibiza Six Senses
De meget rummelige suiter er stilrent indrettet, luftige, og natur materialer, hvor hver eneste detalje er kælet for. De fleste suiter har terrasse med fabelagtig udsigt over havet og den smukkeste solnedgangen. Resortet har en kæmpe lækker swimmingpool, hvorfra der er udsigt over havet. Six Senses Ibiza tilbyder alt det Six Senses står for, af kvalitet og oplevelser.

Six Senses økologi fra egen farm

Six Senses Ibiza tilbyder naturligvis økologisk, årstids-bestemt, gastronomi i verdensklasse. På hele fire restauranter, og to barer. Maden er økologisk, og sæsonbestemt af  Celeb-Chef Eyal Shani der debuterer på Six Senses Ibiza. Bedst kendt for sin brændende passion for grøntsager. Eyal forbereder et overflod af lækre grøntsager dyrket på stedets gård i Santa Gertrudis og serveres på restauranterne, The Farmers ‘Market til – The Orchard, HaSalon Ibiza, Farmacy Bar og tapas ved havet.

Der tilbydes mange aktiviteter som yoga, meditation, fitness, lyd-healing, vandreture og meget mere. Alt sammen fra et 1200 m2 wellness-område med fitnesscenter, boksning-ring, pog en skøn tagterrasse hvor fra man kan dyrke yoga.

Kontakt os

k