W Costa Navarino – Peloponnes

Unikke & exceptionelle strandvillaer, suiter i den ultimative luksuriøse ende af skala, direkte ud til den 450 m lange private strand

W Costa Navarino

Unikke & exceptionelle strandvillaer & suiter til den store familie eller venneflok, i en standard af den ultimative luksuriøse ende af slagsen!
Ingen hemmelighed at der er rift om strandvillaerne allerede. Resortet åbner dørene slut juli 2022. En del af W-Villaerne ligger direkte ud til den 450 m lange private strand, med det fineste sand, og turkisklart hav. Resortet ligger i området Pylos, som er et område af Peloponnes med skønne små havnebyer og landsbyer, med lokale taverner, græsk atmosfære – et område hvor grækerne selv holder ferie.

Masser af antikkens vidundere, Olympia, amfiteatre, borgbyer mm. Området på resortet har restauranter, udendørs swimmingpool tæt ved havet, fitnesscenter og bar. Fælles have og helt privat strandområde.  Alle suiter og villaer er indrettet levende i lyse naturfarver med et karakteristisk design inspireret af regionens arkitektur med naturlige materialer som sten, træ og siv.  Vandsportscentret, er mødestedet for fans af havet – vandsports- og dykkecenteret tilbyder PADI kurser. Der er også 3 tennisbaner, en boutique-spa, FIT-gymnastiksalen med opvarmet 25 m lang svømmebassin. Den 450 m lange hvide sandstrand og W Deck med infinity-pool giver skøn udsigt over havet.

Mottoet: Whatever/Whenever ®
Servicen på resortet: Ingen opgave for lille, ingen spørgsmål er for store. Uanset om du har lyst til en kold drink eller planlægger din drømmeudflugt, helikoptertur til øerne, sejlbåd, motorbåd, bryllup, eller overraskelses frieri,  så er W med til at få det hele til at ske.

W Costa Navarino fantastisk beliggenhed

Villaerne ved stranden, og suiterne ligger med kort afstand fra Kalamata lufthavn, eller  2 timer fra Athen. Vi arrangerer privat chauffør også muligt med heli-service direkte til resort fra eks. Athen hvorfra der er flest fly  og bedste forbindelser.

W Costa tilbyder i alt 246 suiter og villaer, mange af dem med private pools og ud til den i områdets smukkeste sandstrande. I nærheden ligger Navarino Agora – som er en åben markedsplads med detailhandel, streetfood, udendørs biograf og spændende natte og dagsliv.  Adgang til alle tre Costa Navarino Dunes, Navarino Bay og Navarino Hills.

W Suites Extreme &  W Villas
Uanset om du planlægger at hygge dig og slappe af, eller have sjov med venner, kan du vælge en af de lækre villaer eller suiter. De rummelige 2-værelses W Suites har egen pool og ligger kun få skridt fra den hvide sandstrand i stueetage, eller roof-suite med tagterrasse og udsigt over Navarino-bugten. Der er også fantastiske tre-værelses W-villaer, med udsigt til haven, lige ud til stranden. Villaen har 40m2 privat pool og rigelig med plads til at  slappe af. Alle værelser har aircondition, skrivebord, værdibokse, fladskærms-tv og eget luksus badeværelse med bruser. Gratis wi-fi, og nogle af værelserne har balkon, tagroof eller terrasse, afhængig af type.

Kontakt os for et tilbud

k