Mykonos – luxus villa

Luxus poolvilla på Mykonos beliggende i Kastro - Fanari, i det maleriske øliv, med panoramaudsigt

Villa Concordia Mykonos

250 m2, 16 personer, 8 soveværelser

En helt fantastisk villa, kun 8 km fra den maleriske by Chora på Mykonos. Når du kommer ind i villaen, er det som at komme ind i en film-scene.  Denne luksuriøse villa ligger på en bakke i området Kastro – Fanari, på den nordlige del af på øen, med Mykonos by i baggrunden som panoramaudsigt, og mindre end 15 minutters kørsel til stranden! Overalt på Mykonos er der lækre strande, med turkisk blåt hav og hvide sandstrande.

Uanset om du er på udkig efter uforglemmelig familieferie eller et romantisk sted at holde ferie, så er Concordia villaen et pragtstykke uden lige. Villaens interiør er lavet efter alle Kykladernes regler for indretning,  lyse naturfarver, en skøn pool, og udsigten.

Læn dig tilbage og nyd udsigten ved infinitypoolen,  med masser af liggestole og hængekøjer. Middelhavet giver dig hver aften, en solnedgang uden sammenligning, og på terrassen kan du tilberede grillfest til dine venner eller nyde en drinks.

Der er to nabovillaer, (og er i mange er der plads til ialt 52 pers.) som ligger helt uforstyrret fra hinanden, men som deler fuldt udstyret fitnesscenter og en tennisbane.

Panoramaudsigt

Fra alle steder i villaen er der panoramaudsigt over havet, bjerge og byen i det fjerne. Den superkomfortable stue,  og det fuldt udstyrede køkken er det perfekte samlingssted for familien eller venner, og har du brug for at være dig selv, er der mange områder i villaen hvor der er plads til afslapning. I alt 8 soveværelser, der er spredt over 3 etager, alle med eget badeværelse, king size seng, pengeskab, aircondition og tv.

Stueetage:
3 soveværelser, hver med king size seng, eget badeværelse, hårtørrer, pengeskab, aircondition, tv, privat indgang, havudsigt

Mellem etage:

Stue med satellit-tv og et spisebord til 12. Fuldt udstyret køkken, 3 soveværelser, hver med king size seng, eget badeværelse, hårtørrer, pengeskab, aircondition, tv, havudsigt

Øvre etage:

2 master soveværelser, hver med king size seng, eget badeværelse, hårtørrer, pengeskab, aircondition, fladskærms-tv, egen indgang og havudsigt, der deler en privat træveranda med liggestole og liggestole perfekt til privat massage og yoga

Kontakt os for et tilbud

k