Naxian Beach – Naxos – Grækenland

30 meter til Middelhavet, Boheme og afslappet barfodferie i høj standard og klipklapper.

Naxian on the Beach 

Gør dig klar til at opleve Naxos øliv med stil, på et strandhotel udelukkende udtænkt til par-ferie. Boheme møder luksus i disse 10 smukke suiter, med kun få meter til stranden.  Plaka Beach er muligvis er en de bedste strande på Naxos, et eksklusivt område med egne solsenge. Naxian on the Beach blev bygget med kærlighed og opmærksomhed på detaljer af den samme familie, der ejer Naxian Collection, og uden tvivl en af de bedste beliggenheder i Kykladerne. Oplev morgenmad på sengen, middage ved strandbaren i solnedgang og et afslappet miljø med boho-chic atmosfære, der bare er perfekt til par, der søger en strandferie af høj kvalitet.

Naxos er den meste frodige ø i Kykladerne Grækenland. Øen er kendt for de bedste sandstrande i Grækenland. Ved hovedbyen Chora hvor færgerne ankommer, leves hverdagslivet fuldt ud, med et mylder af mennesker, der på bedste græske vis spadserer frem og tilbage i aftentimerne, når havnen er lukket for trafik. På bybakken troner Kastro, den gamle bydel. Heroppe findes kringlede middelalderlige gader – hvor der endnu er bevarede venezianske huse med familievåben over indgangene – portaler og smalle tunneler samt lokale tavernaer og charmerende butikker.

Suiter med havudsigt

Du bliver med garanti forelsket i den diskrete luksus –  hvor enkel cykladisk indretning, indbyggede møbler og store vinduer med udsigt til Det Ægæiske Hav. Alt er let og stilfuldt indrettet og alle suiter er specielle: luksus sengetøj, allergi venlige madrasser, stilfulde minimalistiske møbler, smukke badeværelser med et kyklade touch, eksklusive toiletartikler og en mini-bar.
For den ultimative afslapning har hvert værelse enten et indendørs eller udendørs Jet-badekar, så du bare kan læne dig tilbage og slappe af med et glas god vin med din betydelige anden.

Ekstraudstyr såsom Nespresso-maskiner, badekåber og en velkomstfrugtkurv. Og ikke mindst er vi sikre på du bliver begejstret over din udsigt, Middelhavet med imponerende solnedgange.

Vi anbefaler at kombinerer Naxos med et ophold i Athen, og øhop til en af de andre øer i Kykladerne i kombination med Naxos

Kontakt os for et tilbud

k