Mykonos Earth Suites Grækenland

Super lækkert nyt luftigt boheme resort på Mykonos.

Trendy resort med havudsigt

Super lækkert nyt luftigt boheme resort på Mykonos. Din drømmeferie på Mykonos med komfort og service af høj kvalitet, udsøgt køkken, afslappet og velvære. Bo i harmoni med havet og naturen på Mykonos Earth, som ideelt kombinerer ferie i et privat lille gemmested – og med tæt adgang til livlige Mykonos by.

Med en afstand på 100 m fra Megali Ammos-stranden og kun 400 m fra Mykonos by, ligger Eart Suites ideelt. De berømte vindmøller, den gamle havn, og farverige maleriske små gyder, med rytmiske barer og elegante restauranter.

Mykonos er en lille ø, hvor alt kan nåes indenfor kort tid, så som Psarrou Beach, eller den velkendte Ornos-strand, og den fredfyldte Agios Stefanos-strand.

Mykonos Earth Suites Mykonos

Alle moderne, minimalistiske luksuriøse, lyse og luftige, i harmoni med omgivelsernees æstetik og tilbyder en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav.

Mykonos Earth tilbyder gæsterne fire eksklusive værelsestyper.
Deluxe med jettub, og havudsigt (2 pers.)
Junior suite med privat pool og havudsigt (2 pers.)
Executive suite med privat pool og havudsigt (2 pers.)
Honeymoon suite med privat pool og havudsigt (2 pers.)

Alle retter er lavet af friske produkter og økologiske ingredienser af bedste kvalitet, alt sammen omhyggeligt dyrket og udvalgt fra gårdene i Mykonos og Kykladerne. Et frisk lækkert græsk middelhavskøkken med et kreativt twist er et af hotellets højdepunkter. Du kan nyde din morgenmad eller et måltid enten i restauranten eller på din suites private terrasse eller veranda.

Kontakt os for et tilbud

k