The Westin Resort – Costa Navarino

Slap af, få fornyet energi, på det skønne resort The Westin Resort. I et område med masser af seværdigheder

The Westin Resort

Grækenland – Peloponnes – Messinia – Costa Navarino

The Westin Resort er beliggende på den smukke halvø kun 250 km fra Athen, i et af de mest naturskønne og spændende områder af Grækenland – på Peloponnes halvøen. Et område og en halvø med uanede oplevelser for alle aldre, med stort set ingen turister, men istedet er området, vi anbefaler for at opleve det ægte Grækenland. Her er masser af pittoreske landsbyer, lokaltliv, tyrkist hav , hvide sandstrande, taverner helt ned til havet, og historiske oplevelser.  – Alt sammen lige indenfor køreafstand.

Vi anbefaler som et must, at inkluderer billeje for at opleve det fantastiske sydlige Peloponnes. Overalt ligger det ene fotogene landskab efter det andet og vejene er gode. Ud over et mageløst lækkert resort, er området omkring resortet, nok et af de mest attraktive og uberørte områder af Grækenland.

Tæt på resortet kan det historiske vingesus i Olympia besøges med levn fra Antikkens verden, eller måske en frokost i den farverige havneby Pylos. Sydligst ligger den spændende hovedby på Peloponnes Kalamata. En moderne og traditionel storby, der er kendt for bl.a. store smagsfulde sorte Kalamata oliven. Her er livlige markeder, handelsgader, kilometervis af strande og leben.  Overalt er der et væld af muligheder, både inde på halvøen, og ude ved kysterne, uanset hvilken alder og interesse.

Om hotel The Westin Resort

The Westin Resort har en idyllisk beliggenhed kun 5 minutter fra stranden ved det Ioniske Hav i den græske provins Messinia og byder blandt andet på spa, to golfbaner og 445 værelser og suiter heraf 123 med privat infinity-pool. De fleste af de elegante værelser har fri udsigt over det Ioniske Hav.

Resortet er inspireret af de gamle palæer i natursten og lokale designs, og det fremstår i perfekt harmoni med den pragtfulde sandstrand og det uberørte kuperede landskab. Værelser og suiter er indrettet i dæmpede nuancer af hav og sand med moderne møbler og lyst træ. De har alle egen balkon med udsigt over resortets olivenlunde og anlagte haver.  Hotellets gæster kan nyde en afslappende frokost under åben himmel, en forfriskende drink ved poolen og en cocktail om aftenen. Restaurant Morias byder på friskbagte vafler og pandekager, og der serveres et bredt udvalg af aromatisk te i 1827 Lounge & Bar.

Et godt sted til forkælelse

Som gæst kan du forkæle dig selv i Anazoe Spa, som har indendørs pool og flere foryngende og revitaliserende behandlinger. Her er også mulighed for at spille en omgang golf på The Dunes eller The Bay golfbanerne, som ligger på selve resortet, og børnene kan glæde sig til golf- og tennisbaner specielt til børn, Aqua Park samt legestederne The Sandcastle og Cocoon for børn helt ned til 4 måneder.

Resortet ligger i køreafstand fra adskillige seværdigheder, som står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste, herunder Olympia, Mistra, Apollon Epikurios-templet, det antikke Messenien og Nestors palads.   The Westin Resort er et godt sted til både forkælelse og sportslige aktiviteter i pittoreske omgivelser.

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor vælge The Westin resort

Hotellet ligger i behagelig køreafstand til rigtig mange seværdigheder på Peloponnes, som står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste, herunder og Olympia, Mistra, Apollon Epikurios-templet, det antikke Messenien og Nestors palads.
Strande i området er paradiske, – der er også pittoreske landsbyer, og sportslige aktiviteter for dem der ønsker aktiv ferie.
Vi anbefaler for dig der ønsker opleve antikkens vidundere, at leje bil., evt. at tage på rundrejse på den fantastiske halvø.

Sensommer rejsetilbud 

Fly til Athen,  lejebil udleveres i Athen, og smuk rute venter til The Westin Resort ved Costa Navarino.
Oplev eks. 7 nætter på det prisbelønnede hotel ved havet.

Priser fra kr. 9.995,-
Afrejse alle ugens dage i september og oktober.
Kontakt Voya Travel for en pris. 

Prisen inkluderer:
Inkl. direkte fly København Athen retur
7 nætters på The Westin Resort
Suite med havudsigt
Morgenmad
Billeje SUV 4 personer.
Kørevejledning
24/7 service  & tryghed på rejsen