Kontakt os

Kontakt os

The Westin Resort – Costa Navarino

Slap af, få fornyet energi, på det skønne resort The Westin Resort. I et område med masser af seværdigheder

Om hotel The Westin Resort

The Westin Resort har en idyllisk beliggenhed kun 5 minutter fra stranden ved det Ioniske Hav i den græske provins Messinia og byder blandt andet på spa, to golfbaner og 445 værelser og suiter heraf 123 med privat infinity-pool. De fleste af de elegante værelser har fri udsigt over det Ioniske Hav.

Resortet er inspireret af de gamle palæer i natursten og lokale designs, og det fremstår i perfekt harmoni med den pragtfulde sandstrand og det uberørte kuperede landskab. Værelser og suiter er indrettet i dæmpede nuancer af hav og sand med moderne møbler og lyst træ. De har alle egen balkon med udsigt over resortets olivenlunde og anlagte haver.

Hotellets gæster kan nyde en afslappende frokost under åben himmel, en forfriskende drink ved poolen og en cocktail om aftenen. Restaurant Morias byder på friskbagte vafler og pandekager, og der serveres et bredt udvalg af aromatisk te i 1827 Lounge & Bar.

Et godt sted til forkælelse

Som gæst kan du forkæle dig selv i Anazoe Spa, som har indendørs pool og flere foryngende og revitaliserende behandlinger.

Her er også mulighed for at spille en omgang golf på The Dunes eller The Bay golfbanerne, som ligger på selve resortet, og børnene kan glæde sig til golf- og tennisbaner specielt til børn, Aqua Park samt legestederne The Sandcastle og Cocoon for børn helt ned til 4 måneder.

Resortet ligger i køreafstand fra adskillige seværdigheder, som står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste, herunder Olympia, Mistra, Apollon Epikurios-templet, det antikke Messenien og Nestors palads.   The Westin Resort er et godt sted til både forkælelse og sportslige aktiviteter i pittoreske omgivelser.

Hvorfor vælge The Westin resort

Hotellet ligger i behagelig køreafstand til rigtig mange seværdigheder på Peloponnes, som står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste, herunder og Olympia, Mistra, Apollon Epikurios-templet, det antikke Messenien og Nestors palads.
Strande i området er paradiske, – der er også pittoreske landsbyer, og sportslige aktiviteter for dem der ønsker aktiv ferie.
Vi anbefaler for dig der ønsker opleve antikkens vidundere, at leje bil., evt. at tage på rundrejse på den fantastiske halvø.
Kontakt Voya Travel for et tilbud.