Mykonos | Cavo Tagoo | Grækenland

Unikt bohéme luksushotel & loungestemning. I gå-afstand fra Chora.

Cavo Tagoo Mykonos

Tagoo – Mykonos – Kykladerne – Grækenland

Cavo Tagoo er et unikt luksus hotel, som ligger tæt på Chora, hovedbyen på den underskønne ø Mykonos. Hotellet er bygget op ad en klippeside og har et pust af boheme og respekt for omgivelsernes elementer. Cavo Tagoo ligger kun en kort gåtur fra Mykonos, derfor tæt på restauranter og nattelivet i Mykonos by Chora. Med sin beliggenhed kun 600 meter fra bymidten Chora, er det nemt at komme til og fra alt, og stranden ligger 2 km fra hotellet.

Hvad vi elsker!

Poolen er med saltvand, og er 38 meter lang! Omkring poolen er der bygget et akvarie ved baren, præcis det bedste sted at opleve Mykonos solnedgange. Det er dog nok svært, at forlade dit private værelse med pool, men festen og alt det sociale sker ved poolen! Det er centrum for hotellet, her spilles musik hele dagen af ​​en in-house DJ – som giver en unik trendy & cool stemning.

 

At vælge suite på Cavo Tagoo

Alle værelser og suiter er individuelt indrettede og designet. Svært at vælge, det ene fra det andet. Værelserne er moderne, med minimalistisk udseende, afbalanceret af Kykladernes traditionelle æstetik. Og imod Mykonos i forvejen skønhed og bløde linjer – med de traditionelle farver  (blå, rose, fuchsia) satte arkitekten skinnende marmorgulve, designermøbler og store senge, elegante rummelige badeværelser, store balkoner og private pools i en del af værelserne. Der er over 14 forskellige værelsestyper.

Bar og restaurant

Restauranten Tagoo Kitchen har specialiseret sig i moderne græske retter, og der er også en sushibar. Lounge Baren, ligger på siden af ​ infinity-pool. Der er mange lounge-stole omkring infinity-poolen, og herfra kan man nyde det skiftende scenery fra sol, himmel og farvebelysninger.

Andre services

Hotellet tilbyder også en gratis lufthavnstransport til byen 24 timer i døgnet. Morgenmadsbuffet, som serveres ved poolen, er generøs og velsmagende.  Hotellets faciliteter inkluderer blandt andet spa med dampbad, sauna og massagerum, samt et veludstyret fitnesscenter.

 

Kontakt os for et tilbud

k

k