Bill & Coo Suites and Lounge – Mykonos

Verdensklasse luksus på Mykonos - Bill & Coo

Verdensklasses luksus

The Leading Hotels of the World

Leder du efter et 5 stjernet hotel-resort-unikt hotel – er Voya Travels absolut fortrukne hotel Bill & Coo. Alt her er perfekt, fra udsigt, omgivelser til gastronomi, og service. Hotellet har en infinity-pool – hvorfra der er udsigt til havet. Hotellets suiter og villaer har alle udsigt til havet og er indrettet med Middelhavs – inspireret interiør.

Som din lille ekstra forsikring, – er hotellet medlem af organisationen Leading Hotels of the World og ligger på den populære  Megali Ammos-strand på den besøgte ø i Kykladerne Mykonos.

Bill & Coo Suites and Lounge

Bill & Coos luksus suiter er alle moderne i indretning,  og chic badeværelser med brusekabine. Overalt er der wi-fi, og værelserne har satellit-tv med LCD-display og skrivebord. Nogle af værelserne har udendørs spabad eller pool.

Hotellets prisbelønnede og kendte – udsøgte restaurant Gastronomy Project ligger ved poolen med en unik udsigt over havet og solnedgangen. Der serveres gastronomi af Middelhavets og årstidens lokale råvarer. Loungebaren har udsigt over solnedgangen og byder på karakteristiske cocktails og forfriskende drinks.

Man kan bestille skønheds- og kropsbehandlinger i Spa by Valmont, og der er også et fitnesscenter i spa-området. Hotellet tilbyder en bred vifte af personlige tjenester, herunder transport til og fra havnen og lufthavnen på Mykonos.

Bill & Coo har en god beliggenhed, 10 minutters gang fra Mykonos by, og der er 2,5 km til lufthavnen og havnen på Mykonos.

Kontakt os for et tilbud

k