The Brando Tetiatoa
Fransk Polynesien

The Brando Fransk Polynesien – det mest unikke sted i Fransk Polynesien

The Brando Fransk Polynesien

Bo på The Brando og oplev et polynesisk paradis med en Hollywood-historie, fra A-listen!
The Brando er opkaldt efter Marlon Brando, øen er ikke mindre end et paradis. Under Brandos ledelse er øen blevet et stærkt brand og ligger helt fremme mht. økologi og innovation. Her gnider  forskere albuer med de kendte. The Brando ligger på Tetiaroa atollen og er et unikt paradis. For tre millioner år siden var Tetiaroa en vulkan der

rejste sig fra havbunden, siden sank den ned i havet og en atol opstod. I dag er atollen smuk med krystal klart vand, øen er grøn og frodig – med et rigt dyreliv. Nyd det surrealistiske blå hav, de grønne palmer og de urgamle Mā’ohi maraes templer.

Hotellet er meget eksklusivt og har kun 35 private villaer.

Spredt over øen, lidt tilbagetrukket men alligevel lige ved stranden, ligger de 35 private villaer. Alle villaerne er luksuriøst indrettet i polynesisk stil med meget plads, privatliv og egen pool. Villaerne er omkranset af grønne  planter og palmer. Alle døre og vinduer i villaerne kan åbnes helt op, så man lukker naturen ind. Villaerne er designet og bygget til at bruge færre ressourcer, reducere spild og minimere påvirkningen af ​​miljøet. The Brando er det første sted i verden, der har opnået LEED – Leadership in Energy and Environmental Design Platinum-certificering. Der er villaer med et, to og tre soveværelser. Villaen med tre soveværelser – ‘Obamaville’ er det sted hvor Marlon Brando skrev sin bog og erindringer.

Resortet har en fælles infinity-pool med skyggefulde liggestole, læg dig her og slap af eller tag en dukkert i atollens koboltblå iris af en lagune.

Polynesiske prinsesser er kommet til Tetiaroa i århundreder for at blive forkælet. Som forberedelse til forestående ægteskaber skrubbede de deres hud med sort sand og det neon lyse vand, eller forkælede sig med traditionel taurumi-massage. I Varua Te Ore-spaen kan du få den royale behandling. Spa´et ligger midt i en tropiske have, ved en smuk sø, der er oversået med lotusblomster og liljer. Spa´en dækker 2.000 m2 pandanus skov og udnytter den åndelige super kraft – manaen i Mā’ohi-healing. Her kan du opleve ritualer der involverer massage med muslingeskaller, kokosindpakninger, scrubs mv. Eller du kan lyd-bade og deltage i en beroligende shanti-ceremoni.

Dyrelivet på Tetiaroa atollen

Fra himlen over atollen til havet omkring den lever der et mangfoldigt dyreliv. Fisk deler plads med krabber, søpindsvin, jomfruhummere, hajer, rokker og havskildpadder. Selv hvaler passerer den yderste kant af atollen i parringssæsonen. På landjorden finder I bla. kokosnøddekrabben og i luften er der mange arter af havfugle.

Aktiviteter på øen:

Private strande.
Spa med fitnessrum og hammam.
Urte-te-salon.
Tennisbane.
Lån af cykler er muligt.
Økologiske haver og frugtplantager.
Miljøforskning.
Kulturcenter og bibliotek.
Butikker.
Concierge.
Udflugter.

Lidt hvad du finder på øen: Private strande,  spa med fitnessrum, hammam og urte-te-salon; tennisbane; økologiske haver og frugtplantager; miljøforskning; kulturcenter; bibliotek; butikker; gratis cykeludlejning; concierge; Trådløst internet. I værelserne: afsondret strandstykke; terrasse med liggestole, alfresco spiseplads og en privat dyb pool; tropiske haver, medierum med en række film; solcreme, der er sikker for koraller; gratis WiFi.

Kontakt os for en forespørgsel

c