Sofitel Moorea Ia Ora
Fransk Polynesien

Strandhotel, omgivet af tropisk have og smukke grønne bjergtinder

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort

Beliggende på en hvid sandstrand, på kanten af en krystalklar lagune – omgivet af en fantastisk kulisse af Mooreas grønne bjerge. Her ligger det smukke resort, på den østlige kyst af Moorea. Moorea er et tropiske paradis med uberørte strande og krystal klart vand, øen kan nås på kun 10 minutters flyvning fra Tahiti eller mindre end en times flot sejltur.

 

113 luksuriøse bungalows

Resortet har i alt 113 skønne bungalower beliggende på pæle over havet eller inde på land i flotte blomstrende haver. Alle bungalower er smukt indrettet i en fin blanding af fransk og moderne polynesisk design. Bo luksuriøst på den franske måde og oplev chik luksus med autentisk charme fra det sydlige Stillehav.
Hotellets to anerkendte restauranter, er bygget i fransk stil med tahitiansk gæstfrihed – nyd de smukke, romantiske omgivelser og den fantastiske panoramaudsigt. Hotellet har hentet inspiration fra den lokal kultur og traditioner og den franske art de vivre og tilbyder en enestående, luksuriøs hoteloplevelse. Her er alle detaljer gennemført – kom og opdag hvad der gør hotellet så unikt.

Kontakt os for et tilbud

k