Moorea Beach Logde – Moorea
Fransk Polynesien

EN CHARMERENDE LODGE PÅ SMUK HVID SANDSTRAND

Moorea Beach Lodge – Moorea

Langs en smuk hvid sandstrand ud mod den turkise lagune ligger Moorea Beach Lodge, ideelt placeret på den nordvestlige side af Moorea-øen.

Lodgen er lille og har kun 13 bungalower. Alle bungalows er bygget i polynesisk stil, der er aircondition, loftsvifte, en queensize senge og en sovesofa, et lille køleskab samt te og kaffe faciliteter og badeværelse. Lodgen er bygget op omkring en “åben lounge”,  her er en  200 m2 stor terrasse med flot udsigt over lagunen. Morgenmaden serveres på terrassen. Der er ingen restaurant på lodgen, men tæt på hotellet ligger der flere gode lokale restauranter.

Lagune Moorea Beach Lodge

Moorea Fun Diving Center ligger lige ved siden af lodgen, de arrangere dykker- og snorkelture.

Tag på oplevelse på den smukke ø, lodgen ligger perfekt til at tage på vandreture på de mange flotte bjergstier eller udforsk øen på cykel. Aktiviteter inkluderet i jeres ophold: Lån af kajak og cykler.

 

 

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k