Hilton Moorea Lagoon Resort
Fransk Polynesien

ET STYKKE AF PARADIS

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Beliggende mellem to bugte på den idylliske ø Moorea ligger Hilton Moorea, det perfekte sted at nyde dette lille stykke paradis. Omgivet af det krystalklare hav i Stillehavet har resortet bungalows der står på pæle ude i havet og bungalows inde på land – resortet har den eneste overvands-restaurant på Moorea.  Slap af i de skønne omgivelser, nyd det pudderbløde sand og det smukke krystal klare vand. Ønsker I at være aktive venter der utrolige oplevelser under havet eller gør brug af de mange faciliteter på resortet.  Vælg mellem mange forskellige slags bungalows og suiter. Alle bungalows er store og indrettet i polynesisk stil. Overwater bungalow har en privat solterrasse, her har I direkte adgang ned i havet og smuk udsigt over lagunen eller ind over øen. Garden bungalow er beliggende i haven og har privat pool. Garden suite er en stor suite på 159 m2 med en privat terrasse og egen pool.

Et lille stykke paradis

De fire barer og restauranter tilbyder alle varieret lækre måltider. På Arii Vahine serveres en lækker morgen buffet og udsøgte aftenmenuer, her er levende underholdning på udvalgte dage. Rotui Bar & Grill ligger ved lagunen, mellem poolen og stranden. Her serveres lette frokost retter og aften måltider. Toatea Bar & Creperie ligger på pæle over havet, nyd en pandekage eller en drink mens I kigger på hajerne der cirkler rundt i vandet. På Eimeo Bar kan I nyde en eksotisk solnedgangs drink og snacks.

På resortet er der mange muligheder for at være aktiv:
Stor fælles pool
Tennisbaner
Fitness center med yoga undervisning
Spa med mange forskellige behandlinger.
Snorkel ture ud at se rokker.
4×4 ture inde på øen.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

K