Hilton Moorea Lagoon Resort
Fransk Polynesien

Oplev den eneste owerater restaurant på Moorea med en fantastisk udsigt over Stillehavet.

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Beliggende mellem to bugte på den idylliske ø Moorea ligger Hilton Moorea, det perfekte sted at nyde dette lille stykke paradis. Omgivet af det krystalklare hav i Stillehavet har resortet bungalows der står på pæle ude i havet og bungalows inde på land – resortet har den eneste overvands-restaurant på Moorea.  Slap af i de skønne omgivelser, nyd det pudderbløde sand og det smukke krystal klare vand.

Ønsker I at være aktive venter der utrolige oplevelser under havet eller gør brug af de mange faciliteter på resortet.

Et lille stykke paradis

Vælg mellem mange forskellige slags bungalows og suiter. Alle bungalows er store og indrettet i polynesisk stil. Overwater bungalow har en privat solterrasse, her har I direkte adgang ned i havet og smuk udsigt over lagunen eller ind over øen. Garden bungalow er beliggende i haven og har privat pool. Garden suite er en stor suite på 159 m2 med en privat terrasse og egen pool.

De fire barer og restauranter tilbyder alle varieret lækre måltider. På Arii Vahine serveres en lækker morgen buffet og udsøgte aftenmenuer, her er levende underholdning på udvalgte dage. Rotui Bar & Grill ligger ved lagunen, mellem poolen og stranden. Her serveres lette frokost retter og aften måltider. Toatea Bar & Creperie ligger på pæle over havet, nyd en pandekage eller en drink mens I kigger på hajerne der cirkler rundt i vandet. På Eimeo Bar kan I nyde en eksotisk solnedgangs drink og snacks.

På resortet er der mange muligheder for at være aktiv:
Stor fælles pool
Tennisbaner
Fitness center med yoga undervisning
Spa med mange forskellige behandlinger.
Snorkel ture ud at se rokker.
4×4 ture inde på øen.

Kontakt os for et tilbud

K