The St. Regis Bora Bora
Fransk Polynesien

Slap af i den private lagune - nyd paradis

St Regis Bora Bora

For alle jer der drømmer om at strande på en øde ø – med alle moderne bekvemmeligheder til rådighed er St. Regis Bora Bora stedet. Resortet ligger med smuk udsigt over Mount Otemanu, her er uberørte hvide sandstrande og den blå himmel smelter ned i det krystal klare vand. Ikke engang Hollywood kunne skabe smukkere rammer, derfor har resortet også tidligere været brugt til film kulisse.

Bo i de største water villas i Fransk Polynesien, den mindste water villa er på 140 m2, alle villa er inspireret af polynesisk design og her er alt hvad I drømmer om af moderne bekvemmeligheder – de helt store water villaer har privat pool. I kan også vælge at bo inde på land, i en privat strand villa – omgivet af palmer og tæt på havet.

Få en kulinarisk oplevelse på St. Regis Bora Bora

De fire restauranter tilbyder et hav af kulinariske lækkerier fra fransk polynesisk mad til autentiske italienske retter. Alt er fremstillet af friske råvarer fra øen og havet omkring Bora Bora.

Vær aktiv og sejl rundt i den smukke lagune på SUP eller i kajak, dyk eller snorkel med revhajer og rokker, tag på dybhavsfiskeri, træn i fitness centeret, spil tennis, gå ture på de tre smukke strande eller slap af i det fantastiske spa. Der er masser af muligheder.

De bedste oplevelser på St. Regis Bora Bora:

  • Nyd den smukke havudsigt fra din seng tidlig morgen og start dagen med en overdådig morgenbuffet på Te Pahu Restauranten.
  • Snorkel i resortets eget Lagoonarium, et beskyttet undervands reservat hvor der er et rigt marineliv.
  • Nyd en massage på Miri Miri Spa by Clarins, det vil få alle bekymringer og spændinger til at forsvinde.
  • Spis en udsøgt middag på Lagoon Restauranten, det fransk-asiatiske fusionskøkken tilbyder skønne rettet, mens fisk og hajer svømmer lige under jer.
Kontakt os for et tilbud

k