The St. Regis Bora Bora
Fransk Polynesien

Slap af på i en privat lagune og nyd alt øens paradis Bora Bora har at byde på

St Regis Bora Bora
St. Regis Bora Bora Resort er et luksushotel beliggende blandt fantastiske strande og naturskønne udsigter, herunder det majestætiske Mount Otemanu. Tilbring din ferie med at slappe af på en privat lagune og nyd alt det, som øens paradis Bora Bora har at byde på. Gæsterne kan spise på en af de fem forskellige restauranter, som tilbyder mange forskellige kulinariske lækkerier som f.eks. den dristige smag af Asian-Fusion eller den beroligende smag af Italien. Uanset om du ønsker at bo i en suite over vandet eller ved stranden, har St. Regis Bora Bora et værelse til dig.

De 10 forskellige typer værelse inkluderer Beachside Villas, Overwater-suiter, Reefside Royal Garden, og hvis du vil opleve noget af det bedste St. Regis Bora Bora har at tilbyde, vil Royal Estate ikke skuffe. Tre værelser, en privat kok på forespørgsel og din egen private strand gør Estate til en virkelig luksuriøs oplevelse. Hvis du vil tage din oplevelse til det næste niveau, så er en ultimativ privat flugt, hvad du har brug for – en afsondret villa ved stranden, som kun er tilgængelig med helikopter, venter.

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.