Conrad Bora Bora Nui
Fransk Polynesien

Conrad Bora Bora Nui - Et himmelsk og storslået paradis

Conrad Bora Bora Nui

Resortet er et himmelsk og storslået paradis, det ligger i en privat bugt på øen Motu To’opua. Villaerne flyder på det turkisblå hav – udsigten over horisonten er magisk og lige så endeløs som den klare blå himmel.

Conrads gæster kan opleve en af verdens længste bløde hvide sandstrande, som er beliggende mellem Mount Otemanu og lagunen nedenfor.  Conrad Bora Bora Nui blev for nylig renoveret, I kan vælge imellem en række luksuriøse villaer.  Her er  water villas på både en og to etager og villaer der ligger op ad den tropiske bjergskråning – med betagende udsigt.

 

 

Udsigt over Paradis:


Alt er traditionel polynesisk indrettet med moderne funktioner. Villaerne er smukke og elegante, fyldt til bristepunktet med alverdens bekvemmeligheder – her er alt hvad I drømmer om. Træd ud på din private terrasse. Slap af i en hængekøje over vandet eller i infinity-poolen og nyd den storslået udsigt. 

De fem restauranter og barer er i verdens klasse og de vil helt sikkert tilfredsstille jeres kulinariske ønsker. Her er alt fra afslappet lounger til elegante restauranter. Nyd den betagende udsigt mens I smager på lokale specialiteter. På Conrad Bora Bora Nui kan I opleve en Ahi Ma´a – et udvalg af grøntsager, skaldyr og kød tilberedes i op til 12 timer i en underjordisk ovn lavet af kokosblade og sten. Spis en dejlig middag på stranden – forkæl jer selv med en romantisk aften under stjernerne, der er masser af muligheder.

Kontakt os for et tilbud

k