Conrad Bora Bora Nui
Fransk Polynesien

Conrad Bora Bora Nui er et himmelsk og storslået paradis, hvor både afslapning og uovertruffen udsigt venter dig.

Conrad Bora Bora Nui

Conrad Bora Bora Nui er et himmelsk og storslået paradis, hvor både afslapning og uovertruffen udsigt venter dig. Resortet ligger på den private ø Motu To’opua. Conrads gæster kan opleve en af verdens længste bløde hvide sandstrande, som er beliggende mellem Mount Otemanu og lagunen nedenfor.

Conrad Bora Bora Nui blev for nylig renoveret og kan prale af en række forskellige indkvarteringstyper, fra Lagoon View Suites, som er perfekte til familier, til de fantastiske overvandsvillaer og præsidentvillaer.

Restauranter og barer er i overflod og vil helt sikkert tilfredsstille dine kulinariske ønsker inden for en af de seks restauranter og barer.

Resortet har luksuriøse villaer der flyder på lagunens turkisblå vand, og andre der ligger på den tropiske bjergskråning. Du kan svømme en tur i infinity-poolen, forkæle dig selv med en behandling i spaen eller nyde et udsøgt måltid på en af de 4 restauranter.

De renoverede villaer har aircondition, trægulv og elegant marmorbadeværelse. De har alle rummeligt opholdsområde med fladskærms-tv med kabelkanaler, skræddersyet pudemenu, walk in-garderobe med makeup-bord og et udvalg af gratis drikkevarer. Nogle af villaerne har en dyb infinity-pool og havudsigt.

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.