Hotel Le Bristol Paris Frankrig

Fire stjernet Michelin restaurant

Bo på det første hotel i Frankrig, der modtog titlen “palace”

Nok Paris mest prestigefyldte hotel

Le Bristol Paris er et historisk “Palace“ hotel, hvor det elegante interiør fra det 18. århundrede er vedligeholdt til de højeste niveauer for moderne luksus. Nyd denne unikke parisiske stil med adresse på den prestigefyldte rue du Faubourg Saint-Honoré omgivet af haute couture butikker. Med en placering to minutter fra Champs Elysée, præsidentens bopæl og Louvre, bor du som gæst på Le Bristol i centrum af Paris.

Tag den storslåede smedejerns elevator og gå igennem de overdådige korridorer til de luksuriøse værelser og suiter, hvis størrelser imponerer. De 188 værelser og suiter er alle med masser af dagslys og et væld af raffinerede detaljer hele vejen fra indgangsparti til badeværelse. Luksus og charme i ægte Le Bristol stil.

Fire stjernet Michelin restaurant

Le Bristol Paris er også en bastion i gastronomi med i alt fire Michelin-stjerner tildelt den yderst eksklusive restaurant Epicure og Brasserie De Luxe, 114 Faubourg.

I centrum af hotellet er en udsøgt garden ‘à la française “, en chic oase, hvor gæsterne kan slappe af eller spise omgivet af naturlig skønhed. Der er en swimmingpool på taget med enestående udsigt over Montmartre og Eiffeltårnet.  Fra det øjeblik du træder ind i Spa Le Bristol by La Prairie glemmer du alle verdens bekymringer, for her er du i hænderne på højt uddannede fagfolk og eksperter i afslapning og skønhed. Et sted med fred og ekspertise, hvor alt er til for dig.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k