Megeve – Le Chalet Zannier Frankrig

– alt hvad du behøver for et uforglemmeligt ophold

5-stjernet boutique hotel hvor hver en detalje er nøje gennemtænkt

Le Chalet Zannier hotellet

Beliggende i en smuk del af de franske alper i den berømte alpine landsby Megève ligger Le Chalet Zannier, og her får du en virkelig luksuriøs oplevelse. Personlig velkomst og overdådig indkvartering – alt hvad du behøver for et uforglemmeligt ophold.

Hver enkelt af de 12 værelser er forskellige i stil, skønhed og smag. 4 suiter, 4 juniorsuiter, 2 Prestige værelser og 2 Deluxe værelser. Alle suiter er rummelige og har balkon eller terrasse med udsigt over bjergene og landsbyen. King size bed, opholdsstue med pejs til de fleste samt et hjørnekontor. Wellness-center med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og to behandlingsrum er det perfekte sted at slappe af efter en fornøjelig dag på pisterne.

Kulinarisk oplevelse

I loungebaren kan du slappe af foran pejsen eller sidde ude på terrassen. Udsigten er med fuld panorama og storslået. Lette måltider kan bestilles eller prøv nogle af de mest delikate franske kager. Baren er åben fra tidlig aften til drinks.

Om aftenen tilbyder restaurant La Ferme de mon Père, der drives af den unge kok Julien Burlat, en stor kulinarisk oplevelse for gæsterne. Mad tilberedt af de fineste kvalitetsprodukter fra Frankrig. Vinbaren har omhyggeligt udvalgte vine, der nydes i rolig atmosfære med baggrundsmusik. Til at ledsage dine drikkevarer, foreslås et stort udvalg af snacks.

 

kontakt os for et tilbud

k