L’Apogée Courchevel Frankrig

Franske specialiteter og delikatesser 

Alpehotel af allerhøjeste standard

Hotel L’Apogee Courchevel

Beliggende over en tidligere olympisk skihopbakke er panoramaudsigten fra L’Apogee Courchevel uovertruffen. Et dejligt hotel for gæster at vende tilbage til efter en skøn dag på ski på de tillokkende skiløjper – et hotel der er autentisk, let raffineret og indbydende. Efter skiløb er det skønt at komme i spa og slappe af i muskler og sind eller blot flyde vægtløs i swimmingpoolen.

Hotellet har 53 værelser – mange med private balkoner – og herunder en fire-værelses penthouse og to fantastiske hytter. Indretningen er i moderne stil med pelse og bløde uld-plaider, og de luksuriøse badeværelser er i Fior di Bosco marmor med gulvvarme, hvoraf nogle har damp-brusere til en varm og beroligende terapi efter en dag med alpint skiløb.

Franske specialiteter og delikatesser

Hotellet tilbyder sine gæster mange oplevelser og aktiviteter for alle både på og uden for pisterne, blandt andet en hyggelig klub for børn og unge.

Restauranterne er et af højdepunkterne ved et besøg på L’Apogee, da I her kan nyde en spektakulær udsigt over Courchevels skiløjper til jeres haute cuisine madoplevelser. Koori er en japansk sushi restaurant, så cool som isen den er opkaldt efter, mens Le Comptoir L’Apogee serverer franske specialiteter og delikatesser i en varm atmosfære. L’Apogee Courchevel er dit varme og komfortable hjem efter en lang dag i Alperne.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k