L’Apogée Courchevel Frankrig

Franske specialiteter og delikatesser 

Alpehotel af allerhøjeste standard

Hotel L’Apogee Courchevel

Beliggende over en tidligere olympisk skihopbakke er panoramaudsigten fra L’Apogee Courchevel uovertruffen. Et dejligt hotel for gæster at vende tilbage til efter en skøn dag på ski på de tillokkende skiløjper – et hotel der er autentisk, let raffineret og indbydende. Efter skiløb er det skønt at komme i spa og slappe af i muskler og sind eller blot flyde vægtløs i swimmingpoolen.

Hotellet har 53 værelser – mange med private balkoner – og herunder en fire-værelses penthouse og to fantastiske hytter. Indretningen er i moderne stil med pelse og bløde uld-plaider, og de luksuriøse badeværelser er i Fior di Bosco marmor med gulvvarme, hvoraf nogle har damp-brusere til en varm og beroligende terapi efter en dag med alpint skiløb.

Franske specialiteter og delikatesser

Hotellet tilbyder sine gæster mange oplevelser og aktiviteter for alle både på og uden for pisterne, blandt andet en hyggelig klub for børn og unge.

Restauranterne er et af højdepunkterne ved et besøg på L’Apogee, da I her kan nyde en spektakulær udsigt over Courchevels skiløjper til jeres haute cuisine madoplevelser. Koori er en japansk sushi restaurant, så cool som isen den er opkaldt efter, mens Le Comptoir L’Apogee serverer franske specialiteter og delikatesser i en varm atmosfære. L’Apogee Courchevel er dit varme og komfortable hjem efter en lang dag i Alperne.

Kontakt os for et tilbud

k