Cap-Eden-Roc Antibes Frankrig

Cap d’Antibes, beliggende mellem Nice og Cannes

Eksklusivt hotel hvor generationer af familier og venner genforenes hver sommer - år efter år

Klassisk elegance

Hotel du Cap-Eden-Roc har historisk set været en inspirerende oase for forfattere og kreative sjæle med en aura af storslået glamour, og en fornem gæsteliste af både kongelige, Hollywood-stjerner, forfattere og mange andre prominente personligheder.

Hotellet pryder den sydlige spids af Cap d’Antibes, beliggende mellem Nice og Cannes. Store haver og fyrreskov med en uberørt kystlinje og uovertruffen udsigt over Middelhavet og Lérins øerne.

Ved det azurblå Middelhav nydes alle glæderne ved Rivieraen i allerbedste stil. En privat badeplatform giver direkte adgang til havet med en overflod af vandsport. Historisk pool med havvand, fem tennisbaner, petanque baner, butik og en klub dedikeret til børn. For dem, som søger privatlivets fred, er der mange ensomme hjørner i skyggen af ​​en palme eller i en cabana ved havet.

Det azurblå Middelhav

Hotel du Cap-Eden-Roc har altid været kendt for den raffinerede luksus i værelser, suiter og villaer, men især for udsigten til det azurblå hav og den private park med sine svajende fyrretræer og palmer.

De 116 værelser er placeret i tre bygninger; Hotel du Cap, den oprindelige Villa Soleil, som udstråler historisk glamour, Eden-Roc Pavilion med havet lige nedenfor og Les Deux Fontaines Residence, den mere private del af hotellet med sit friske og lyse interiør. Chefkok Arnaud Poëtte står for gastronomien på hotellet, og han har i mange år serveret mad for nogle af verdens mest kræsne gæster.

Spa Eden Roc Sisley tilbyder eksklusive behandlinger udført af et team af højt kvalificerede skønhedsspecialister.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k