Northern Lights village Finland

Aurora-hytterne ved Northern Lights Village, er måske den mest romantiske og magiske måde at opleve nordlys

Northern Light Village Lapland

Aurora-hytterne ved Northern Lights Village, er måske den mest romantiske og magiske måde at opleve den vinterlige stjernefyldte himmel og nordlyset fra din varme seng. Det opvarmede glastag åbner sig mod den nordlige himmel, og er direkte men privat over sengen. Området tilbyder et væld af spændende aktiviteter, blandt andet sauna, hot stone massage, og isbade.  I vintermånederne – kan du opleve  hundeslædekørsel, rensdyrsafari, aurora hunting på snescooter, eller langrendsski, romantisk middag under stjernerne ved bål.

Der tilbydes forskellige muligheder, om du ønsker 3, 4 eller 5 nætter.

3 nætters Romantisk getaway

Eksempel på 3 nætter på Northen Light village, privat transport fra lufthavn, privat brug af saunaen samt en afslappende massage. Som et kirsebær på toppen en middagsdate ved bålet i den stille vinterlige skov under stjernerne og fuld forplejning alle dage.  Dags-eventyrerne omfatter arktiske naturoplevelser; en snescootersafari, en rensdyrslædetur med en lille gruppe og en privat husky-safari. Pakken indeholder en særlig privat  speciel middagsdate, der tager dig med på en rejse op ad bjergene i en opvarmet slæde trukket af en snescooter. En 3-retters middag – komplet med mousserende vin – der bliver serveret ved åben ild, mens du venter på, at nordlyset viser sig.

5 nætters Familie eventyr

Alt er sørget for. Varmt tøj, morgenmad, frokost, middag, snacks. Transfers – selvfølgelig fra lufthavnen til lufthavnen og alle aktiviteter. Du skal ikke bekymre dig om noget, bare slap af og deltag i det sjove!
Vinteren i Lapland byder på en bred vifte af ting at lave med børn.  Snesport, langrendsskolen lærer du at være kongen af ​​skisporene. Har du nogensinde prøvet snesko – eller børnesnescooter? Og uanset din alder, bør du prøve den længste kælketur i Finland på en kilometer.

Alle vores aktiviteter i høj klasse velegnede til alle aldre. Familiepakken inkluderer en rensdyr-tur, en Husky-safari gennem den vinterrige skov. Om aftenen kommer du til at jage nordlys op ad fjeldene i en opvarmet slæde trukket af en snescooter.  Børnene bager honningkager med en nisse og i Santa world, og møder selveste  julemanden i sin hemmelige hytte i skoven. Og for at det ikke bare skal være is og sne, kan du også slappe af i de varme saunaer og kolde/varme pools – med det spabesøg som er inkluderet i pakken.  Vores dygtige guider vil tage billeder under alle guidede nordlysjagtaktiviteter, for at forevige oplevelserne.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k