Kreta – Domes of Elounda

Beliggende i det mest modæne område på Kreta

Et perfekt resort for både par og familier

Om hotel Kreta – Domes of Elounda

5-stjernet resort med luksuriøse suiter med udsigt til det venezianske slot på øen Spinalonga, der står opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Hotellets egen strand tilbyder VIP-strandområde med liggestole og muligheder for spil og leg på stranden for hele familien.

Under betegnelsen Haute Living kan I vælge suiter for par eller familier med og uden pool, eller hvad med at bo i egen villa.  Der er nem adgang til hotellets egen sandstrand fra de unikt indrettede suiter med aircondition og lækre badeværelser med fine toiletartikler. Suiterne har en rummelig opholdsstue med trægulv og fladskærms-tv med satellitkanaler. Nogle af suiterne har desuden eget udendørs spabad eller pool.

Prisvindende spa

5 restauranter tilbyder servering i afslappede omgivelser på stranden eller i elegante lokaler med panoramaudsigt over havet. Der serveres moderne græske retter, kretensiske specialiteter samt fiske- og skaldyrsretter. Hotellet huser desuden en asiatisk restaurant.

I den eksklusive og prisvindende spa finder man en indendørs saltvandspool, sauna, dampbad og spabad. Man kan også få foryngende behandlinger såsom ansigts- og massagebehandlinger.

Landsbyen Elounda ligger kun 2,5 km væk, hvor man også kan tage en båd til den historierige ø Spinalonga.

 

Kontakt os for et tilbud

k